top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Ισόπαλη στα Μέγαρα (video)

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η Θύελλα Ραφήνας απέναντι στον Βύζα, το μεσημέρι της Κυριακής (25/2). Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έμεινε στο 1-1 με τους «κιτρινόμαυρους» στα Μέγαρα και παρέμεινε στην τέταρτη θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 45 βαθμούς, έπειτα από 24 αγωνιστικές.

 

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «λιγνιτωρύχοι» έκαναν ένα καλό πρώτο ημίχρονο και απείλησαν για πρώτη φορά στο 19’ με τον Γκούμα. Ο 27χρονος επιθετικός μέσος εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ, με τον Πίνη να πέφτει και να διώχνει σε κόρνερ στη δεξιά του γωνία. Στο 27’, η Θύελλα ευτύχησε να προηγηθεί με τον Γκούμα, ο οποίος νίκησε αυτή τη φορά τον γκολκίπερ του Βύζα με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

 

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες και προσπάθησαν να βγάλουν αντίδραση. Στο 45’+1’, ο Χαντζάκος επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, ωστόσο ο Κουμής μπλόκαρε την μπάλα με διπλή προσπάθεια, για να κρατήσει το 0-1.

 

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα από τα Μέγαρα πίεσε ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας 1-2 καλές ευκαιρίες. Στο 53’ ο Χαντζάκος σούταρε άουτ, ενώ στο 56’ ο Κουμής απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φουάση. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο τελευταίος έφερε το ματς στα ίσα, βρίσκοντας δίχτυα για το 1-1 με κοντινή προβολή. Στο 63’, η ομάδα μας έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς ο Ανδρίκος αντίκρυσε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

 

Στα τελευταία λεπτά, οι «λιγνιτωρύχοι» δέχθηκαν έξτρα πίεση, ωστόσο άντεξαν και κράτησαν το σκορ στο 1-1 μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Κι αυτό οφείλεται στην καλά οργανωμένη άμυνά τους και στον γκολκίπερ Κώστα Κουμή, ο οποίος επενέβη σωτήρια σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαντζάκου στο 65’. Κάπως έτσι, η Θύελλα πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και διατηρήθηκε στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

 

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (3/3), με αντίπαλο την Ελλάς Σύρου, στο πλαίσιο της 25ης «στροφής» στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Παιχνίδι στο οποίο θα χρειαστούμε και πάλι τον κόσμο στο πλευρό μας.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γεώργιος Αλατσάκης (Λέσβου), με βοηθούς τους Στέφανο Αντωνόπουλο (Πειραιώς) και Αρχιμήδη Τριανταφυλλίδη (Πειραιώς).

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Ρόκκας): Πίνης, Ζαχαράκης (52’ λ.τρ. Σταφούκα), Κατίδης (42’ Μπουλγκουρίδης), Μουσκάι, Δούμουρας, Σταφάι (75’ λ.τρ. Μ. Καραγιάννης), Φουάσης, Ι. Καραγιάννης, Χατζημελετιάδης, Χαντζάκος, Ντερμίσι.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Αγγέλης, Φλώρος, Ντάφλας, Μαρτίνος (54′ λ.τρ. Τσούκας), Παρασκευόπουλος (87’ Ντολλάνι), Γκούμας Κωτσάκης, Σάνι.

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

*Φωτογραφία αρχείου

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

 


bottom of page