top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Α.Ε. Γέρακα- Θύελλα Ραφήνας 0-7

Σε μία ηλιόλουστη μέρα για ποδόσφαιρο η Θύελλα έφερε την " βροχή " από γκολ, αφού επικράτησε στην έδρα του Γέρακα με 7-0. Η άμυνα έκοβε, η μεσαία γραμμή έραβε και η επίθεση κένταγε. Τα παιδιά προσηλωμένα στις οδηγίες του coach Βεντούρη, τακτικά στάθηκαν πολύ σωστά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού έβαλαν την μπάλα κάτω και έπαιξαν θεαματικό ποδόσφαιρο δείχνοντας μεγάλη ομαδικότητα και φαντασία.

Σιγά σιγά φαίνεται πως αρχίζουν να καταλαβαίνουν τις απαιτήσεις που έχει το πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ της Κ14. Μόλις στο 3' ο Κατσακούλας εκμεταλευόμενος την ασυνεννοησία στην περιοχή της άμυνας του αντιπάλου με σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την ομάδα μας μπροστά στο σκορ. Μετά από δύο λεπτά ο Καζόγλου με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή στέλνει για δεύτερη φορά την μπάλα στο "πλεκτό".

Στο 12' ο Λυκούδης αν και αριστερό μπακ λειτούργησε ως εξτρέμ. Πήρε την μπάλα αριστερά στον χώρο του κέντρου και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, πάτησε περιοχή και ο μόνος τρόπος να κοπεί ήταν με πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καζόγλου για να κάνει το 3-0.

Ο ίδιος παίχτης στο 20' ανέλαβε και την εκτέλεση του φάουλ, που κέρδισε ο Λυκούδης έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας την μπάλα κατευθείαν στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο αφού είχαν γίνει και οι αλλαγές η ομάδα μας διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα αφού κυκλοφορούσε την μπάλα περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία να σκοράρει.

Αυτό έγινε στο 20' ύστερα από μία μπροστινή μπαλιά του Λυκούδη στη δεξιά πλευρά της άμυνας του Γέρακα, ο Βαβουράκης πιάνει ένα αριστερό σουτ στα όρια της περιοχής κάνοντας το 5-0. Το 6ο γκολ ήρθε από την όμορφη σκέψη του Μπασινά στο ημικύκλιο της περιοχής να "σπάσει" την μπάλα, αφού μπορούσε και να σουτάρει, δίνοντας στον Στασινόπουλο την ευκαιρία να το κάνει αυτός με ένα ωραίο αριστερό σουτ.

Το 7-0 προήλθε από την έξυπνη πάσα του Στεφανή στην πλάτη της άμυνας του Γέρακα μέσα στη περιοχή, που είδε τον Μαρινάκο στην κίνηση που έκανε. Ο τελευταίος πλάσαρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page