top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Αήττητος Σπατων - Θύελλα Ραφήνας ( ΕΠΣΑΝΑ )

Πρώτος επίσημος αγώνας για την ομάδα της Κ14 στην νέα χρονια μετά από ενάμιση μήνα διακοπής!

Η αναμέτρηση διεξηχθη στο γήπεδο της Αρτέμιδας,με αντίπαλο μια παραδοσιακα δυνατη ομάδα, τον Αήττητο Σπάτων.


Νικήτρια η ομάδα της Θύελλας με σκορ 1-3 και παραμονή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας!!

Ο αγώνας ξεκίνησε χαλαρά, χωρίς καλό ρυθμό και για τις δύο ομάδες, με την υπεροχή βέβαια να την έχει η ομάδα της Θυελλας, όπως βέβαια και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Το ξεκίνημα ήταν καλό και μάλιστα με ένα σύντομο γκολ,που επιτευχθηκε απ'τον συνήθη ύποπτο Ιωάννου.

Από εξαιρετική μακρινή ασίστ του Καπνισακη, η μπάλα έφτασε στον επιθετικό της Θύελλας, ο οποίος με ένα πέρασμα πάνω από τον (εξαιρετικό) τερματοφυλακα των Σπατων, άνοιξε το σκορ όπου μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ της χρονιάς!!

Η συνέχεια βέβαια, δεν ήταν δυστυχώς αυτή που περιμέναμε για την ομάδα μας.

Έλλειψη συγκέντρωσης σε αρκετά τελειώματα όπου θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκόρ, χαλαρά μαρκαρισματα, αρκετές λάθος πάσες και μη τήρηση των θέσεων ανά διαστήματα, ήταν το σκηνικό που τελείωσε το πρώτο ημιχρόνο.

Λογικό μετά από τόσο μεγάλο διάστημα απραγιας.


Έτσι βέβαια ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο.

Κάπως έτσι και περίπου στα μέσα του ημιχρόνου, ήρθε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα των Σπάτων, με επέλαση απ'την αριστερή πλευρά και τελειωμα στην αριστερή γωνία του τερματοφυλακα της Θύελλας.

Αυτό το γκολ όμως κι ευτυχώς για την ομάδα της Θύελλας, λειτούργησε καταλυτικά ώστε να ανεβάσουν στροφές.

Σιγά σιγά βρήκαν τα πατήματα τους και την συγκέντρωση που χρειαζόταν και κάπως έτσι προς το τέλος του αγώνα, ήρθαν και τα δύο γκολ για την ομάδα μας, όπου έκλεισαν τον αγώνα.

Το 1-2 έγινε απ'τον Αράπη μετα από προσωπική ενέργεια και δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ σχεδόν στην λήξη του αγώνα, ήρθε και το επόμενο γκολ και πάλι απ' τον Ιωάννου.

Ο Διαμαντοπουλος, μετα από παλικαρίσια ενέργεια ανάμεσα σε τρεις παίχτες όχι μόνο παρέμεινε όρθιος, αλλά έδωσε στον Ιωάννου, ο οποίος με αριστερή βολίδα έξω από την περιοχή ανέβασε το σκορ, στο τελικό 1-3!


Έρχονται δύο δύσκολα ματς και η ομάδα χρειαζόταν αυτήν την νίκη ψυχολογίας,αν και βέβαια αυτή η ομάδα, δείχνει πολύ σκληρή για να πεθάνει!!



bottom of page