top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 ΑΟ Γλυκών Νερών - Θύελλα Ραφήνας 1-1

Σε μία ηλιόλουστη μέρα, κατάλληλη για ποδοσφαιρικό αγώνα, τα παιδιά και των δύο ομάδων φρόντισαν να την κάνουν πιο θερμή αφού το θέαμα που προσέφεραν ήταν εξαιρετικό. Η Θύελλα ως φιλοξενούμενη, για άλλη μία φορά παρατάχθηκε στο γήπεδο με πολλές ελλείψεις και μόλις δύο αλλαγές στον πάγκο της.

Η Θύελλα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε την κατοχή της μπάλας και με ωραίες συνεργασίες προσπαθούσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες για το γκολ. Κόντρα στην ροή του παιχνιδιού, στο 12' τα Γλυκά Νερά από ένα διώξιμο της άμυνας τους η μπαλα κινήθηκε στον χώρο του κέντρου. Ο επιθετικός τους κινήθηκε προς αυτήν, αλλά ο Χρυσανθακόπουλος που είχε διαβάσει την φάση, τον πρόλαβε και με τάκλιν έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 22' από ένα γέμισμα του Κατσακούλα δεξιά, ο Στασινόπουλος τσιμπάει την μπάλα με το κεφάλι την φέρνει στο αριστερό του πόδι και αφού έχει μπεί στην περιοχή πλασάρει και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1. Η δικαίωση για όλη την ομάδα που από το 1' λεπτό όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με πάθος. Στο 30' όμως ύστερα από εκτέλεση κόρνερ η Θύελλα ισοφαρίστηκε από μία αναμπουμπούλα στην άμυνα της, πληρώνοντας για άλλη μια φορά το λάθος, να μην διώχνει την μπάλα μακριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά. Χρειάζονταν τους τρείς βαθμούς για να ελπίζουν στη τετράδα. Έτσι στο 17' το σουτ που έγινε μέσα στην μεγάλη περιοχή μας για άλλη μία φορά βρήκε σε ετοιμότητα τον πορτιέρο της ομάδας μας που έπεσε στην γωνία του, απόκρουσε και με την βοήθεια του δοκαριού η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 25' τα Γλυκά Νερά πάλι βρέθηκαν στην επίθεση. Το σουτ που επιχείρησαν, αφού έσκασε στο έδαφος, λόγω ότι το γήπεδο στα περισσότερα σημεία του είχε λακκούβες, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα που του έφυγε η μπάλα και ενώ κατευθυνόταν στα δίχτυα, ο Λυκούδης σχεδόν πάνω στην γραμμή γλίτωσε την ομάδα μας από το γκολ.

Στο 31' ο Στασινόπουλος δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού το κατευθείαν πλασέ που επιχείρησε πάνω στην κίνηση από την μπαλιά στον χώρο του Πεδιώτη κατέληξε λίγο άουτ. Ο coach Θάνος Βεντούρης έβαλε και αυτός την πινελιά του ως προς το στήσιμο της ομάδας και την ετοιμότητα που είχε όλα τα παιδιά.

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page