top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Θύελλα Ραφήνας - Αήττητος Σπάτων 1-0

Δύο αγωνιστικές πριν από την λήξη του πρωταθλήματος, η Θύελλα έκανε μία επαγγελματική και παλικαρίσια νίκη με 1-0, κερδίζοντας για δεύτερη φορά την ομάδα του Αήττητου Σπάτων. Αυτή η νίκη ουσιαστικά εδραιώνει θεωρητικά την ομάδα μας στην τέταρτη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση,

Ο αγώνας δεν πρόσφερε ιδιαίτερο θέαμα και αυτό αποτυπώνεται από τις λίγες φάσεις που δημιούργησαν οι ομάδες. Το γεγονός ότι το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερου βαθμολογικού ενδιαφέροντος, κυρίως για την Θύελλα, μάλλον επηρέασε. Αποζημιώθηκαμε όμως από την ένταση την μαχητικότητα και το πάθος που έδειξε η ομάδα φτάνοντας στον τελικό στόχο που ήταν η νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο σε μία φάση διάρκειας στην αντίπαλη περιοχή ο Τοπούζι κερδίζοντας όλες τις κόντρες πασάρει στον Μαρινάκο, ο οποίος με μία όμορφη ενέργεια στην προσπάθεια του να περάσει τον αντίπαλο ανατρέπεται κερδίζοντας το πέναλτι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Καζόγλου όπου ψυχραιμία στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ύστερα από εκτέλεση κόρνερ στο 10' σε μία φάση διάρκειας και με τρείς-τέσσερεις κεφαλιές προς την εστία του Αήττητου δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Στο 15' οι φιλοξενούμενοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν, αφού ο Χρυσανθακόπουλος τους χάλασε τα σχέδια πέφτοντας στην αριστερή του γωνία και στέλνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Από το 20' και μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ο Αήττητος έγινε πιο απειλητικός προσπαθώντας να ισοφαρίσει αλλά τα παιδιά αντέχοντας στην πίεση αυτή κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page