top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Θύελλα Ραφήνας - ΑΟ Παιανίας 0-2

Tο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε αναγνωριστικά και για τις δύο ομάδες. Κάπου εκεί και συγκεκριμένα στο 12' οι φιλοξενούμενοι σε μία αντεπίθεση, σε σέντρα που έγινε στην περιοχή, η ομάδα μας στάθηκε τυχερή αφού το σουτ των αντιπάλων σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι ύστερα από την απόκρουση του πορτιέρο μας.


Στο 15' η Θύελλα απάντησε με ένα εξαιρετικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Καζόγλου. Ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, με μία εξαιρετική απόκρουση εκτινάχτηκε στο παραθυράκι της εστίας του και με την βοήθεια του δοκαριού στέρησε από την ομάδα μας το γκολ. Στο 22' η Παιανία σε μία μπροστινή βαθιά μεταβίβαση βρίσκοντας ανοιχτή την άμυνα μας κατάφερε να σκοράρει βγαίνοντας ο αντίπαλος παίχτης μόνος του με τον τερματοφύλακα.


Στο 27' η ομάδα μας παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ βγήκε μπροστά και με σουτ του Κατσακούλα έξω από την μεγάλη περιοχή δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αφού για άλλη μία φορά ο τερματοφύλακας έκανε άλλη μία καλή επέμβαση. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι η Θύελλα στην προσπάθεια της να ισοφαρίσει πίεζε ψηλά, βρήκαν τον τρόπο να προηγηθούν και δεύτερη φορά. Έγινε μία σέντρα από τα δεξιά και από κοντά με πλασέ η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.


Στο σημείο αυτό ο coach Βεντούρης έκανε της αλλαγές του. Η ομάδα απέκτησε περισσότερη ταχύτητα και δύναμη στα άκρα δίνοντας στον αντίπαλο την αίσθηση ότι δεν είχε σκοπό να παρατήσει το παιχνίδι. Κάπως έτσι φτάσαμε στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 5' ένα δυνατό συρτό σουτ του Μπασινά ανάγκασε για άλλη μια φορά τον τερματοφύλακα της Παιανίας να βγάλει την μπάλα σε κόρνερ. Ήταν φανερό ότι η ομάδα μας κυνηγούσε το γκολ που άξιζε με βάση το πάθος και την δύναμη που έπαιξαν όλα τα παιδιά.


Ούτε στο 20' ο Καζόγλου με σουτ έξω από την περιοχή, ύστερα από μία οργανωμένη επίθεση, κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Παιανίας αφού και αυτή την φορά η προσπάθεια σταμάτησε στον τερματοφύλακα.


Προς το τέλος του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 30' αφού η ομάδα τα είχε δώσει όλα στην αντεπίθεση ο Χρυσανθακόπουλος έδειξε σε πόσο καλή κατάσταση βρίσκεται, αφού με δύο εξαιρετικές διπλές τετ- ατετ επεμβάσεις κράτησε το σκορ στο 0-2.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



bottom of page