top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Θύελλα Ραφήνας - Αχαρναικος 3-2

Το Σάββατο το πρωί στο γήπεδο της Ραφηνας, διεξήχθη ο συναρπαστικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στα δύο μεγάλα σωματια της Ανατολικής Αττικής, την Θύελλα Ραφηνας και τον Αχαρναικο. Η έναρξη του αγώνα, βρηκε την ομάδα της Ραφηνας να μην έχει ρυθμό, σωστές σκέψης και ουσία, γι αυτό βρέθηκε να χάνει με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Σιγά σιγά και μετα το αποσυντονισμο των γκολ, άρχισαν να αποκτούν ρυθμό και να παίζουν αυτό που ξέρουν. Αυτά που μαθαίνουν στις προπονήσεις, αρχίζουν να βγαινουν από αγώνα σε αγώνα με εμφανή σημάδια βελτίωσης από όλους!!

Μετα την παλικαρίσια νίκης τους την προηγούμενη εβδομάδα στον επίσημο αγώνα, ήρθε μια αντίστοιχη παλικαρίσια νίκη, ασχετα το ότι επρόκειτο για φιλικό αγώνα,όπου τα παιδιά αυτα, τίμησαν την βαριά φανέλα που φορούν και με ανατροπή γύρισαν το ματς στο τελικό σκορ με 3-2!! Για την ιστορία, το πρώτο γκολ για την ομάδα της Ραφηνας, το έβαλε ο Διαμαντοπουλος και τα δύο επόμενα, μοιράστηκαν στα διδυμα της ομάδας, Κωστή Ιωάννου και Σταύρο Ιωάννου το τελευταίο.

Καλή αγωνιστική συνέχεια στην ομάδα του Μενιδίου, τους οποίους ευχαριστούμε για την πρόσκληση σε φιλικό αγώνα στην ιστορική έδρα του Αχαρναϊκού για να μας ανταποδώσουν την φιλοξενία.

*Ευχαριστούμε πολύ τον Κώστα Στασινόπουλο (γονέας), για την βοήθεια του με το να σφυρίξει στον συγκεκριμένο αγώνα και ο οποίος, τελείωσε τον αγώνα, σχεδόν αλάνθαστος!!


bottom of page