top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Θύελλα Ραφήνας - Μαρκο

Στο γήπεδο της Ραφήνας, διεξήχθη το Σάββατο το πρωί, ο πρώτος αγώνας της Β φάσης για την Κ14, ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα της Θύελλας εναντίον της Μαρκό.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό, χωρίς πολλές φάσεις, εκτός από μια εκτέλεση φάουλ για την ομάδα του Μαρκόπουλου, όπου χρειάστηκε η διπλή απόκρουση του Παπαδάκη!!

Στην συνέχεια ανέβασε στροφές η ομάδα της Ραφήνας και κυριαρχησε στο γήπεδο, αποδίδοντας ταυτόχρονα, πολύ όμορφο αλλά και ουσιαστικο ποδόσφαιρο!!

Το σκορ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Καπνισακης (όταν προωθείται σε στημένα), μετά από εξαιρετικη εκτέλεση κόρνερ του Γιαλαρακη και ασταθή απόκρουση του τερματοφυλακα.

Συντομα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Μετά απο σλαλομ του Στεφανή απ'τα δεξια μέσα στην περιοχή, έσπασε στον Μπικα, όπου με εξαιρετικό σουτ στην αντίθετη γωνία,δεν άφησε πολλά περιθώρια στον τερματοφυλακα της Μαρκό.

Το τρίτο και τελευταίο γκολ, σημείωσε ο Αραπης, δέκα λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μετά από ατομική και παλικαρίσια ενέργεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώθηκαν αλλά δύο γκολ, ένα για την κάθε ομάδα.

Το πρώτο γκολ για το Β' ημίχρονο και τέταρτο για την ομάδα της Ραφήνας, σημείωσε ο Στεφανής με ψύχραιμο σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική ασίστ του Ιωάννου.

Η πίεση αυξήθηκε για την ομάδα της Ραφήνας, όπου χάθηκαν 4-5 τετ α τετ, καθώς και ένα δοκάρι από τον Αράπη.

Προς το τέλος του αγώνα, η ομάδα του Μαρκό, μείωσε σε 4-1 μετα απο εκτέλεση φάουλ.


Πολλά συγχαρητήρια για την εικόνα της ομάδας και κυρίως για την ψυχραιμία αλλά και την ομαδικότητα που έβγαλαν τα παιδιά και κυρίως στον προπονητή τους Γρηγόρη Καραγιαννακη για την διαχείριση!!

Η συνέχεια είναι δύσκολη.

Βήμα βήμα και προσηλωμένοι στον στόχο.


bottom of page