top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Θύελλα Ραφήνας - Μαρκό 1-0

Σε ένα παιχνίδι η ομάδα της Θύελλας, με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της και χωρίς να εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο της, κάνοντας όμως αρκετές φάσεις, κατάφερε να πάρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς κερδίζοντας την ομάδα της Μαρκό με 1-0.

Πιο συγκεκριμένα στο 16' ο τερματοφύλακας της Μαρκό κάνει μία εξαιρετική επέμβαση από κατευθείαν εκτέλεση κόρνερ στερώντας από την ομάδα μας να προηγηθεί στο σκορ. Στην αμέσως επόμενη φάση στο 20ο λεπτό ο Μπασινάς ύστερα από σέντρα του Πεδιώτη με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Στο 23' ο Κατσακούλας πιάνει ένα "ξερο" σουτ από το ύψος της περιοχής αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της αντιπάλου σε άλλη μία εξαιρετική απόκρουση και αφού η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, ο Μπασινάς στην επαναφορά δεν κατάφερε να σκοράρει για δεύτερη φορά, αφού το πλασέ που έκανε κόπηκε από τον αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 27' και στο 31' ο Ξηντάρας δήλωσε παρών. Στην πρώτη περίπτωση και ύστερα από το λάθος του αμυντικού μας ο αντίπαλος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα που τον σταμάτησε απλώνοντας το πόδι του στο πλασέ του επιθετικού. Στην δεύτερη περίπτωση από μία μπαλιά στην πλάτη της άμυνάς μας ο Ξηντάρας διάβασε σωστά την φάση βγήκε από την εστία του κλείνοντας το οπτικό πεδίο του επιθετικού αναγκάζοντας τον να πλασάρει με δυσκολία και να βρει το κάθετο δοκάρι. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση που έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 14' ο Μαρινάκος ύστερα από καταμέτοπο επίθεση σημάδεψε το δοκάρι. Η Μαρκό τα έπαιξε όλα για όλα αλλά δυστυχώς γι' αυτούς ο Χρυσανθακόπουλος που μπήκε ως αλλαγή σε δύο περιπτώσεις που χρειάστηκε ήταν εκεί. Στο 25' σε κοντινό πλασέ έπεσε στην γωνία του βγάζοντας την μπάλα κόρνερ.

Στο 33' και πάλι από λάθος της άμυνας ο Χρυσανθακόπουλος βγήκε έγκαιρα από την εστία του δυσκολεύοντας τον επιθετικό να πλασάρει κατευθείαν, που αφού προσπάθησε να τον περάσει βγήκε με την μπάλα άουτ.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page