top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Θύελλα Ραφήνας - Παμπαιανικος

Η προτελευταία αγωνιστική του ομίλου της Κ14, ολοκληρώθηκε για την ομάδα της Θύελλας, με την αντίστοιχη ομάδα του Παμπαιανικου.

Η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου βαθμολογικά, ήρθε να παίξει με την δεύτερη, οπότε ήταν λογικό πως δεν περίμεναν να κερδίσουν κάτι απ τον συγκεκριμένο αγώνα.

Παρόλα αυτά, να τονίσω πως ως ομάδα, ήταν κύριοι εντός κι εκτός γηπέδου!!

Για την ομάδα της Ραφήνας,ήταν σίγουρα όμως μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παιδιά που δεν είχαν έως τώρα αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Ετσι κι έγινε.

Εύκολη νίκη με 5-1 και πλουραλισμο στο σκοράρισμα για ένα ακόμα παιχνίδι!!

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς ο Αράπης με άψογη κεφάλια, μετά από κόρνερ του Καπνισάκη.

Δεύτερο και τρίτο γκολ πολύ σύντομα με σουτ απ 'τον Μπασινά, ενώ το τέταρτο γκολ με το οποίο έκλεισε το πρώτο ημίχρονο, μπήκε από τον Χρηστακέα με ένα εξαιρετικό αριστερό πλασέ, μετά από κόρνερ του Στεφανή.

Το δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν οι ρυθμοί και χαλάρωσε η ομάδα της Ραφήνας και στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου, μείωσε σε 4-1 η ομάδα της Παιανίας.

Το τελικό σκορ σε 5-1, έκλεισε ο Διαμαντοπουλος με ψύχραιμο και όμορφο πλασέ, μετά από πάσα του Μπικα, μέσα στην περιοχή.

Η εικόνα των παιδιών όπου δεν ειχαν έως τώρα πολύ ή και καθόλου συμμετοχή στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ,ηταν αρκετά καλή και θα φανεί χρήσιμη για την δύσκολη συνέχεια στην επόμενη φάση.


Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.


bottom of page