top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Κυανούς Αστήρ Βάρης - Θύελλα Ραφήνας 0-2

Στο πρώτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης η ομάδα της Θύελλας ξεκίνησε με το δεξί αφού κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με 0-2 την ομάδα της Κυανούς Αστήρ Βάρης. Τεράστιο βήμα πρόκρισης απέναντι σε έναν αντίπαλο όπου στον όμιλο του τερμάτισε πρώτος με 52 γκολ ενεργητικό και με μόλις 5 παθητικό.

Ο coach Θάνος Βεντούρης και τα παιδιά, έχουν αποδείξει ότι η δύναμη, το πάθος και η ψυχή που βγάζουν μέσα στο γήπεδο είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας και δεν χαρίζονται σε κανέναν. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να αναγνωρίσουν η μία το παιχνίδι της άλλης. Ο Ζησάκης στο 14' σε μία φάση διάρκειας στην αντίπαλη περιοχή δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αφού και τα δύο σουτ που έκανε κόντραραν στα σώματα των αντιπάλων, ο Μαρινάκος περνωντας το ριμπάουντ κατάφερε να σκοράρει με ένα δυνατό σουτ.

Στο 30' του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπασινάς ύστερα από μία υποδειγματική αντεπίθεση από αριστερά, βγάζει την σέντρα μέσα στην μεγάλη περιοχή βρίσκοντας τον Κατσακούλα, αυτός πάνω στην κίνηση κάνει το σουτ και με την βοήθεια του αμυντικού, που άλλαξε την πορεία της μπάλας τόσο όσο, πέτυχε το δεύτερο γκολ για την Θύελλα.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια σε όλους.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page