top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Μαρκο - Θύελλα Ραφήνας

Άλλη μια νίκη για την Κ14 της Θύελλας, στον επαναληπτικό αγώνα της Β' φάσης για την πρόκριση στους 8 του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Μαρκοπουλου.

Ο αγώνας διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο του Κουβαρα και το σκορ ήταν ακριβώς το ίδιο, με αυτό της Ραφήνας!

Η πρώτη σημαντική φάση, έγινε πολύ γρήγορα, μόλις στο 5ο λεπτό, με ελεγχόμενο πέναλτι που δόθηκε υπέρ της Μαρκο.

Το σκορ όμως παρέμεινε στο 0-0, εφόσον ο Παπαδάκης είχε άλλη άποψη και με μια εκπληκτική βουτιά στα αριστερά, απέκρουσε την μπάλα!!

Η συνέχεια δεν ήταν καλή και για τις δύο ομάδες, όπου προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους.

Περίπου στο 20' έγιναν τρεις σημαντικές φάσεις με τετ α τετ και ένα δοκάρι του Ιωάννου για να έρθει στο 25ο λεπτό ο Μπασινας και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Θύελλας με ένα ψύχραιμο τελείωμα, μετά από όμορφο σπάσιμο του Ιωάννου μέσα στην περιοχή.

Η υπεροχή για την ομάδα της Ραφήνας συνεχίστηκε και στο 30ο λεπτό ο Μπικας με σουτ από κοντά και μετά από κόρνερ του Ιωάννου, διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του.

Κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του Α' ημιχρόνου, έγινε μια φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή της Μαρκο, όπου μετά από σέντρα του Κατσακουλα, κατέληξε στον Μπικα και με ενα αριστερό δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή,έκανε το 0-3 για την ομάδα του.

Στο ξεκίνημα αιφνιδίασε η ομάδα του Μαρκοπουλου με το γρήγορο γκολ, μετά από μια φάση διαρκειας απ'τα δεξιά με ένα βασανιστικό γκολ.

Πολύ σύντομα όμως και μετά από αρκετή πίεση της Θύελλας όπου δεν έφευγε η μπάλα από την περιοχή, κατέληξε στον Κατσακουλα και με σουτ λίγο έξω από την περιοχή,έκανε το 1-4 οπου ήταν το τελευταίο γκολ για την ομάδα του, αλλά και του αγώνα.

Η συνέχεια του δευτέρου ημιχρονου ήταν ποιοτικός κακή και για τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές φάσεις και σωστές επιλογές.

Πολλά συγχαρητήρια για όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους, για την δεύτερη επιτυχία στην σειρά.

Πρώτος στόχος λοιπόν επετεύχθη και όπως είπαμε πάμε βήμα βήμα με δουλειά, συγκέντρωση, πειθαρχία και ΚΥΡΙΩΣ ομαδικότητα.



bottom of page