top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ14 Παθιακάκης - Θύελλα Ραφήνας 2-1

Στο παιχνίδι του δεύτερου προημιτελικού η Θύελλα ως φιλοξενούμενη, δεν τα κατάφερε να προκριθεί αφού έχασε στις λεπτομέρειες από την ομάδα του Γιάννη Παθιακάκη με 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και με τις δύο ομάδες να δείχνουν ότι δεν θα κυνηγήσουν από την αρχή το γκολ αφού στο μυαλό τους κυριαρχούσε το να κρατηθεί πρωτίστως το μηδέν στην άμυνα. Ήταν ένα παιχνίδι κέντρου με δυνατά μαρκαρίσματα. Η κάθε ομάδα προσπαθούσε να βρει την καλύτερη δυνατή στιγμή ώστε να κάνει την αντεπίθεση της. Κάπως έτσι φαινόταν ότι θα πάμε στα αποδυτήρια με το 0-0. Στο 28' όμως από ένα κόρνερ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου τα παιδιά έδειξαν ότι δεν θα το έβαζαν εύκολα κάτω. Με την δύναμη και το πάθος που είναι και τα χαρακτηρίστικα αυτής της ομάδος από την αρχή της χρονιάς βγήκαν μπροστά, πίεσαν πολύ προσπαθώντας να πάρουν την μπάλα από μία ομάδα που το δυνατό της σημείο είναι το passing game.

Αυτό απέδωσε καρπούς.

Ο Στασινόπουλος έκλεψε την μπάλα στο ύψος της μεγάλης περιοχής.Στα μαρκαρίσματα που του έγιναν στάθηκε τυχερός, αφού ευνοήθηκε από της κόντρες και έτσι πλασάροντας έκανε το 1-1. Στα επόμενα λεπτά που ακολούθησαν η Θύελλα φαινόταν να έχει το momentum.

Οι δύο τραυματισμοί όμως που είχαμε, του Ζησάκη και του Τσιμίνη, λόγο της διακοπής που έγινε για τις αλλαγές, λειτούργησαν υπέρ των γηπεδούχων γιατί πάγωσε ο ρυθμός που είχαμε. Το παιχνίδι συνεχίστηκε στο ίδιο μοτίβο όπως στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι δέκα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού εκμεταλεύτηκαν το ανάποδο πλάγιο που τους έδωσε ο διαιτητής. Έπαιξαν γρήγορα την μπάλα, ενώ κάποια από τα παιδιά μας διαμαρτύρονταν ακόμα, έκαναν την σέντρα από τα αριστερά και από λάθος διώξιμο που έγινε μέσα στη μικρή περιοχή οι γηπεδούχοι με ένα σπρώξιμο της μπάλας έκαναν το τελικό 2-1.

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του και το μόνο σίγουρο είναι ότι στον αθλητισμό δεν υπάρχει αποτυχία αλλά προσπάθεια για το καλύτερο, συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και το τεχνικό team του τμήματος.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page