top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Α.Ε. Πικερμίου - Θύελλα Ραφήνας 1-5

Στο γήπεδο της Διωνης, διεξήχθη ο πρώτος αγώνας του 2023 για την Κ16, ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα του Πικερμίου με αυτήν της Θύελλας Ραφήνας. Ο αγώνας ξεκίνησε με σχετικά καλό ρυθμό και δυνατές μάχες, χωρις όμως κάποια καλή φάση. Την πρώτη δηλ ουσιαστικά καλή φάση του αγώνα, την είχε η ομάδα του Πικερμίου στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου χρειάστηκε η διπλή απόκρουση του Στασινόπουλου (η μια με τα πόδια όντας πεσμένος)ώστε να κρατηθεί το μηδέν στην άμυνα για την ομάδα του σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο.

Το πρώτο γκολ, ήρθε μετά από λίγο και συγκεκριμένα στο 15ο λεπτό, ύστερα από φάουλ που κέρδισε ο θεοδωρακιδης , ακριβώς έξω από περιοχή. Η εκτέλεση του Μπικα βρήκε στο τοίχος και στην επαναφορά ήρθε στα πόδια του Γιαλαρακη, οπου με ένα κεραυνό σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Ραφήνας, κάνοντας το 0-1!! Ισορροπημένος αγώνας για την συνέχεια, παρόλο το γκολ, αλλά και πολλές αναχαιτίσεις από την άμυνα της Θύελλας, κυρίως από τον απροσπέλαστο Βιάδη όπου έκοβε τα πάντα στην κυριολεξία κυρίως απο αέρως!!

Στο 30 περίπου, μετα από μια εξαιρετική πάσα του Μπούτου στον Βουγλάνη οπου είχε ανέβει απ τα αριστερά, διπλασίασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ!! Πέντε λεπτά αργότερα, έγινε το 1-2 για την ομάδα του Πικερμίου με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, όπου ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου,έγινε μια επέλαση από τα δεξιά του Κωστοπουλου, όπου κατάφερε και κράτησε την μπάλα μετά από μάχες, φτάνοντας εξω απ'την περιοχή, οπου με το κακό του πόδι το αριστερό, ανέβασε και πάλι το σκορ για το 1-3 και να λύσει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Ραφηνιωτικης ομάδας.

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η ομαδα του Πικερμίου κέρδισε ένα πέναλτι, όπου καταλογιστηκε στον Βασιλάκη, στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα. Κι ενώ στο πρώτο ημίχρονο ο Στασινόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του και δεν προηγήθηκε η αντίπαλη ομάδα, στο δεύτερο ημίχρονο, ήρθε ο άλλος τερματοφυλακας της Θύελλας, για να γίνει επίσης ήρωας και να κρατήσει το σκορ!! Απόκρουση του Παπαδάκη πέφτοντας σωστά στην δεξιά του γωνία, ενώ ο ίδιο παίχτης ξανάγινε ήρωας όταν αμέσως μετά από λίγο, έκανε διπλή απόκρουση και μια ο Βιαδης, επάνω κυριολεκτικά στην γραμμή κι εφόσον είχε βοηθήσει πρώτα το δοκάρι!!

Το 1-4 έγινε στο 30ο λεπτό του αγώνα, μετα από προσωπική βραζιλιάνικη ενέργεια του Θεοδωρακιδη μέσα στην περιοχή, ενώ ο ίδιος παίχτης 5 λεπτά πριν απ το τέλος του αγώνα και μετα από ένα σουτ του Ιωάννου οπου αποκρουστηκε, παίρνοντας το ριμπάουντ στην επαναφορά, έκανε το τελικό 1-5 με κεφαλια επάνω την γραμμή. Καλη συνέχεια και στις δύο ομάδες.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page