top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 ΑΟ Ατλαντίς - Θύελλα Ραφήνας 1-1

Για την δεύτερη αγωνιστική του Β γύρου της Κ16, αντιμέτωπες ήρθαν η Ατλαντίδα και η Θύελλα της Ραφήνας, στο παγωμένο γήπεδο του Γέρακα. Ματς δυνατό, με πολλές τελικές φάσεις, αλλά λίγα γκολ!!


1-1 το τελικό σκορ εκ των οποίων και τα δύο γκολ, μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών!! Ο αγώνας ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα της Ατλαντίδας και κατάφερε να το ισορροπήσει σιγά σιγά..


Κάπως έτσι, στο 21ο λεπτό, έγινε το 0-1 μετά από εξαιρετική μεταβίβαση του Μπούτου και ψύχραιμο τελείωμα από τον μετρ Ιωάννου, ο οποίος μόλις πριν 2 λεπτά, είχε στρώσει πάνω στην γραμμή ασίστ στον Θεοδωρακιδη, οπου δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.


Η απάντηση ήρθε άμεσα για την γηπεδουχο ομαδα στο 25ο με 26ο λεπτό, μετα από όμορφη απευθείας εκτέλεση κόρνερ!! Το ματς συνέχισε στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος του αγώνα, χωρις καμία από τις δύο ομάδες, να δικαιούται το κάτι παραπάνω.


Η ισοπαλία ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα.

Κατά την προσωπική μου γνώμη, η συγκεκριμένη ομάδα της Θύελλας, διανύει τον τελευταίο καιρό περίοδο ντεφορμαρισματος, οπου δεν θυμίζει σε ΚΑΜΊΑ περίπτωση την περσινή καλή ομάδα με τον τρόπο παιχνιδιού της αλλά και ανάπτυξης..


Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες και γρήγορη αγωνιστική ανάκαμψη στην ομάδα μας!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page