top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θησέας Ν.Μ. - Θύελλα Ραφήνας 1-1

Ισορροπημένο παιχνίδι στην Νέα Μάκρη, ανάμεσα στην γηπεδούχο ομάδα του Θησέα και την Θύελλα της Ραφήνας, για την 13η και προτελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης στην Κ16. Ο αγώνας ξεκίνησε αναγνωριστικα, χωρίς πολλές φάσεις προς τις εστίες των δύο ομάδων,οπου βέβαια ήταν και σχεδόν η εικόνα όλου του πρώτου ημιχρόνου. Παιχνίδι κυρίως κέντρου με αντεπιθέσεις.

Ενα λεπτό πριν απ την λήξη του πρώτου ημιχρόνου και μετά από μια σέντρα απ'τα αριστερά για την ομάδα της Μάκρης,βρήκε τον συμπαίκτη του, ο οποίος ανενόχλητος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του,κάνοντας μέσα από την περιοχή το 1-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλύτερα για την ομάδα της Μάκρης, όπου πάταγε πιο εύκολα περιοχή, έχοντας πιο καλή κυριαρχία. Όμως στο 24ο λεπτό, με ένα εξαιρετικό και άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Βιαδη όπου καρφώθηκε στα δίχτυα, ισοφάρισε τον αγώνα κάνοντας το 1-1, ενώ λίγο έλειψε 3' αργότερα να χριστεί δις σκόρερ και να βάλει μπροστά την ομάδα του, με ένα αντίστοιχο αριστερό σουτ και να "κλειδώσει" την πρώτη θέση του ομίλου!!

Μελανό σημείο ο επανατραυματισμος του Ιωάννου, 10' πριν από την λήξη του αγώνα και ουσιαστικά στην πρώτη του επαφή με την μπάλα και μόλις είχε περάσει ως αλλαγή!! Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε να μην είναι κάτι το σοβαρό για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας και να χει μια γρήγορη ανάρρωση!!

Επόμενος και τελευταίος αγώνας της πρώτης φάσης είναι αυτός με το Πικέρμι, πριν από την διακοπή.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page