top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θησεας Νέας Μάκρης - Θύελλα Ραφήνας

Το ηλιόλουστο πρωινό της Κυριακής, διεξήχθη στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα του Θησέα Νέας Μακρης εναντίον της Θύελλας Ραφήνας.

Η ομάδα του Θησέα ήθελε την νίκη για να αναρριχηθεί στην κορυφή, ενώ η ομάδα της Ραφήνας, για να ανέβει στη βαθμολογία, σε μια δύσκολη περίοδο που ταλαιπωριεται με αρκετές απουσιες και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τελικό σκορ, 2-2 και ματς για γερά στομάχια και εναλλαγή συναισθημάτων, αλλά από αυτά που καταλαβαίνει κανείς, γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ!!

Το ματς ξεκίνησε με ένα πολύ γρήγορο γκολ για την ομάδα της Νέας Μάκρης, το οποίο αιφνιδίασε την ομάδα της Ραφήνας.

Σχετικά νωρίς ήρθε και το δεύτερο, παρόλο που ο αγώνας, ήταν ισσοροπημενος και χωρίς πολλές φάσεις, έως το τέλος τους Α' ημιχρόνου.

Με την έναρξη του δευτερου ημιχρόνου, ο Θησέας άρχισε να ανεβάζει στροφές και να έχει την ολική υπέροχη, χωρίς όμως ουσιαστικά τελειώματα.

Άλλα λόγω αναχαίτισης της αμυντικης γραμμής της Θύελλας, άλλα από σωστές επεμβάσεις του τερματοφυλακα και άλλα λόγω αστοχων επιλογών.

Μετά από πολλές αλλαγές και των δύο προπονητών, αλλά και με την αλλαγή του συστήματος για την ομάδα της Ραφήνας, έδειξε μια φρεσκάδα και μια κινητικότητα που δεν την είχε στο υπόλοιπο του αγώνα και πάταγε εύκολα στην περιοχή, δημιουργωντας μάλιστα και καλές φάσεις.

Κάπως έτσι ήρθε το γκολ του Βρεττα ο οποίος είχε περάσει μπροστά και μάζεψε το ριμπάουντ μετά από τον κεραυνό που εξαπέλυσε ο Κουτσικος.

Το δεύτερο γκολ ήρθε από τον εξαιρετικό Ντιμι Θεοδωρακιδη , που είχε περάσει ως αλλαγή και όπως αποδείχθηκε "Χρυσή", ο οποίος κυνηγούσε όλες τις φάσεις και πίεζε αρκετά ώστε να προκαλέσει το λάθος.

Στο τέλος, υπήρξαν μάλιστα κι άλλες δύο κλασικες και καλές ευκαιρίες για την ομάδα της Θύελλας, όπου θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό!!

Η ομάδα της Ραφήνας, έδειξε πολύ σκληρή για να πεθάνει και της αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς και στον προπονητή της, που δεν τα παράτησαν και το πάλεψαν μέχρι τέλους, όπως συνηθίζεται σε πολλούς αγώνες να κάνουν ομάδες που χάνουν από πολύ νωρίς με 2-0!!


Καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες.


bottom of page