top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θύελλα Ραφήνας - ΑΟ Πικερμίου 4-1

Τελευταία αγωνιστική για την πρώτη φαση της Κ16. Αντίπαλες η Θύελλα Ραφήνας με τον ΑΟ Πικερμίου, στο γήπεδο της Ραφήνας. Ο αγώνας ξεκίνησε καλύτερα για την θύελλα,όπου είχε την κατοχή σε όλο τον αγώνα, αλλά κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Ένας αγώνας τυπικής διαδικασίας, εφόσον δεν θα άλλαζε κάτι στην βαθμολογία και εφόσον η ομάδα της Ραφήνας είχε 2 αρρώστους και 3 τραυματίες στον πάγκο (επισυνάπτεται σχετική φωτο απ'το Παιδιατρικό τμήμα Ραφήνας)

Μόλις στο 7ο λεπτό και μετά από συρτό κόρνερ του Αράπη στο πρώτο δοκάρι, κατέληξε στον Θεοδωρακιδη, ώστε να ανοίξει εύκολα το σκορ για το 1-0. Στο 25ο λεπτό, με μια εξαιρετική σέντρα του Θεοδωρακιδη από αριστερά, βγήκε η μπάλα στον Σύκα, οπου με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 35ο από σέντρα ακριβείας του Αράπη και κεφάλια του Καπνισακη ο οποίος είχε προωθηθεί, έγινε το 3-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 9ο λεπτό, με εξαιρετικό απ'ευθείας φάουλ, η ομάδα του Πικερμίου μείωσε σε 3-1,ενώ το τελικό σκορ του αγώνα, σημείωσε και πάλι ο Αράπης στο 33ο λεπτό, με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από αναμπουμπούλα. Τωρα περιμένουμε την επόμενη φάση αλλά πιο πολύ την ανάρρωση σημαντικών παιχτών, για την δύσκολη συνέχεια που έρχεται.

Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά και ΚΥΡΊΩΣ υγεία, ως το σημαντικότερο που χρειάζεται ο ΚΆΘΕ άνθρωπος, κυρίως όμως οι αθλητές!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page