top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θύελλα Ραφήνας - Ατρόμητος Δροσιάς 5-1

Την Κυριακή ο πρωί στο γήπεδο της Ραφήνας διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στην Θύελλα της Ραφήνας με αυτην του Ατρομητου Δροσιάς, για την 4η αγωνιστική της Κ16.

Νικήτρια η ομάδα της Ραφήνας με σκορ 5-1. Ο αγώνας ξεκίνησε χαλαρά χωρίς πολύ καλό ρυθμό και πολλές φάσεις.

Το πρώτο γκολ μπήκε περίπου στο πρώτο δεκάλεπτο από ωραίο σουτ του Ιωάννου μέσα στην περιοχή. Στο τέλος του Α ημιχρόνου και μετά από μια δυνατή κόντρα στο κέντρο, επωφεληθηκε ο επιθετικός του Ατρομητου οπου κέρδισε την μπάλα και πλάσαρε σωστά για το 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο, ήταν διαφορετικό. Με το ξεκίνημα η επιθετική πίεση της Θύελλας εντάθηκε και ήταν θέμα στιγμής το γκολ. Το 2-1 προήλθε από μια εξαιρετική προσωπική ενέργεια του Ιωάννου, οπου έσπασε την μπάλα μέσα στην περιοχή στον Μπιτσαξη για ένα "πάρε βάλε" γκολ.

Μετά από 5' ήρθε και το επόμενο γκολ του Ιωάννου για το 3-1, οπου εφόσον είδε τον αντίπαλο τερματοφυλακα εκτός θέσης, τον "ψάρωσε" με ένα σκαφτό και όμορφο πλασέ έξω από την περιοχή!! Η συνέχεια για το 4-1 ήταν από τον Σκαρουλη με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ το τελικό 5-1 ηταν από τον Βιαδη, ο οποίος είχε προωθηθεί από την άμυνα και με σουτ από κοντά μετά από επαναφορά, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, στην κυριολεξία δευτερόλεπτα πριν από το τελικό σφύριγμα.

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.


– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”


– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page