top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θύελλα Ραφήνας - Μάχη Μαραθώνα 4-3

Την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο της Ραφήνας, διεξήχθη ο εξ αναβολής αγώνας της 1ης αγωνιστικής για την Κ16, ανάμεσα στην γηπεδουχο Θύελλα και την φιλοξενούμενη Μάχη Μαραθώνα, οπου είχε αναβληθεί λογω του Μαραθωνίου αγώνα δρόμου .

Δυο ομάδες με ποιότητα, οι οποίες παίζουν όμορφο και ορθολογικο ποδόσφαιρο. Ισσοροπημενο ξεκίνημα και για τις δύο ομάδες, με λίγο πιο ουσιαστικά τελειώματα για την Θύελλα. Παρόλα αυτά, το πρώτο γκολ, δεν ήρθε από δημιουργία, αλλά από στημενο!

Ενα κόρνερ όπου εκτέλεσε ο Ιωάννου και με την βοήθεια της τύχης αλλά και του τερματοφυλακα της Μάχης, κατέληξε απευθείας στα δίχτυα, για το 1-0! Ο Ιωάννου είχε μπει ορεξάτος και δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα της ομάδας του Μαραθώνα. Κάπως έτσι ήρθε μετά από 5' και το δεύτερο γκολ απ'τον ίδιο παίχτη, μετα από πλασε με αριστερό μέσα από την περιοχή.

Το τρίτο ήρθε 10' πριν απ'την λήξη του Β' ημιχρόνου, μετα από δεξια επέλαση του Μπουτου, οπου έσπασε την μπάλα στον ανενόχλητο Σύκα και ο οποίος ακολουθωντας την φάση, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση ώστε να διευρύνει το σκορ στο 3-0.

Κι εκεί που φαινόταν πως το ματς είχε τελειώσει, ήρθε ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ- γκολ κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν την λήξη του ημιχρόνου, για να ξαναμπεί στο παιχνίδι η ομάδα του Μαραθώνα. Ετσι κι έγινε.. Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο η Μάχη ήταν πιο ουσιαστική με πιο σωστές επιλογές. Ετσι ήρθε το δεύτερο γκολ, οπου σε μια αντεπίθεση, ο τερματοφυλακας της Θύελλας, Παπαδάκης,αναγκάστηκε να κάνει πέναλτι, ώστε να σταματησει τον επιθετικό της Μάχης!!

Το 3-2 βεβαια, ήρθε μετα απο δεύτερη ευκαιρία,εφοσον ο Παπαδάκης απέκρουσε αρχικά το πέναλτι με εξαιρετική εκτίναξη, ενώ στην επαναφορά γύρισε στα πόδια του ποδοσφαιριστη απ'τον Μαραθώνα. Δεκα λεπτά πριν από το τέλος, ο Μπούτος έκανε το 4-2, με πέναλτι και το οποίο είχε κερδίσει ο ίδιος. Στο τέλος του αγώνα, η Μάχη κατάφερε απλά να μειώσει σε 4-3, όπου ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση, παρόλο που είχε σφυρίξει για οφσάιντ πριν από την επίτευξη του γκολ!

Αυτό ηταν και το τελικο σκορ του αγώνα.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το εξαιρετικό και χορταστικό αυτό θέαμα που προσέφεραν και επίσης, να ευχηθούμε σε όλα τα παιδιά, να έχουν μια καλή χρονια κυρίως με υγεία!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page