top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Θύελλα Ραφήνας - Τριγλια Ραφήνας 5-3

Τοπικό ντέρμπι στην Ραφήνα, ανάμεσα στην Θύελλα και την Τριγλία. Τελική νικήτρια του αγώνα, η τυπικά γηπεδούχος ομάδα της Θύελλας με σκορ 5-3. Το ματς ξεκίνησε δυνατά με αρκετές φάσεις κι απ'τις δύο ομάδες.

Ηταν θέμα στιγμής το ποια ομάδα θα άνοιγε το σκορ. Στο 22ο λεπτό,από μια σέντρα του Ιωάννου, ο Μπούτος έκανε το κοντρόλ και με σουτ, άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0 για την Θύελλα!! Πριν προλάβουν να κοπάσουν τα παλαμάκια, ήρθε στο 24ο' η ισοφάριση για την φιλοξενούμενη ομάδα, μετα από ένα κόρνερ όπου ο επιθετικός της Τριγλιας, πήρε ανενόχλητος την κεφάλια μπροστά ακριβώς από το τέρμα..

Παρόλο το γκολ, η γηπεδούχος ομάδα είχε αρχίσει να έχει την κατοχή και να κερδίζει σιγά σιγά χώρους. Κάπως έτσι, ήρθε στο 34ο' και το 2-1.. Ο Μπούτος ανέλαβε την εκτέλεση του κόρνερ, όπου βγήκε αρχικά στον Διαμαντόπουλο και την απέκρουσε ο τερματοφύλακα της Τριγλίας,ενώ στην επαναφορά, πήρε το ριμπάουντ ο Ιωάννου και εκτέλεσε από κοντά τον αντίπαλο τερματοφύλακα με συρτό σουτ μέσα απ' την περιοχή!!

Με το σκορ στο 2-1 ξεκίνησε το Β' ημίχρονο. Νωρίς νωρίς και συγκεκριμένα, μόλις στο 4ο', ο Μπίκας ανέλαβε την απευθείας εκτέλεση του φάουλ,αρκετά έξω από την περιοχή των φιλοξενουμενων και με ένα δυνατό σουτ αύξησε το σκόρ για το 3-1!! Η φόρα που είχαν πάρει δεν κόπασε και στο 6ο' λεπτό ο Ιωάννου κατάφερε με ψύχραιμο τελείωμα μέσα απ'την περιοχή και μετά από όμορφο τσίμπημα ασίστ του Μπούτου, να αυξήσει κι άλλο το σκόρ στο 4-1!!

Κι ενώ η Θύελλα είχε το μομέντουμ, την ψυχολογία, την κατοχή και τις φάσεις, όλα έδειχναν πως θα ήταν μια εύκολη νίκη... Το ποδόσφαιρο όμως δεν είναι έτσι, γι αυτό και το αγαπάμε!! Δύο γκολ της Τριγλιας, στο 10ο και στο 29ο λεπτό με πλασέ από κοντά και πάλι ένα στημένο, ξαναμπήκε στο παιχνίδι.. Στο ενδιάμεσο και συγκεκριμένα στο 20ο λεπτό, η ομάδα της Θύελλας άλλαξε σχεδόν κατά το ήμισυ με τις δύο αλλαγές,σχεδόν αναγκαστικες κι επιβεβλημένες. Κυριολεκτικά,δευτερόλεπτα πριν από το σφύριγμα της λήξης,η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε ένα κόρνερ όπου την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπικας, βρίσκοντας τον υπερδραστηριο Μπούτο, ο οποίος με απευθείας δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή,σημείωσε το τελικό 5-3!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας μας, για την αγωνιστική άνοδο και κυρίως για την σοβαρότητα που έχουν επιδείξει τον τελευταίο καιρό.. Έχουν ρεφάρει το χαλαρό ξεκίνημα του πρώτου γύρου και βγάζουν σε κάθε αγώνα, ένα μέταλλο και έναν υγιή τσαμπουκά (με την καλή έννοια), ακόμα και με βασικές ελλείψεις, όπως σήμερα!!

Δυο αγώνες πιο κοντά απ'τον στόχο. Πάμε σοβαρά και αγωνιστικά!!

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page