top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ16 Νίκη Δροσιάς - Θύελλα Ραφήνας

‘’Η απόδραση των 11’’


Την Κυριακή το πρωί, διεξήχθη ο πολυπόθητος αγώνας της Κ16 με την αντίστοιχη της Νίκης Δροσιάς, ο οποίος είχε αναβληθεί λόγω καιρού πολύ πριν τα Χριστούγεννα!

Από τότε είχε να παίξει επίσημο αγώνα αυτή η ομάδα, αλλά αγωνιστικά κάτι τέτοιο δεν φάνηκε μέσα στο γήπεδο και τελικά καταφέραμε να φύγουμε με το ροζ φύλλο αγώνα με σκορ 0-1, σε μια παραδοσιακα σκληρή έδρα.


Η ομάδα μπήκε δυνατά και είχε τον πλήρη έλεγχο σε όλες τις γραμμές και καθολη την διάρκεια του αγώνα. Συγκέντρωση, πειθαρχεία και σωστές γραμμές, με λίγο άγχος στα τελειώματα, γι αυτό και δεν επιτευχθηκε κάποιο γκολ. Έτσι σχεδόν κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, ενώ όπως φαινόταν θα φεύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η "παρέα" της Κ16 όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη!!

Μετα από έντονη πίεση στην γηπεδούχο ομάδα, κερδήθηκε ένα κόρνερ, κυριολεκτικά δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του αγώνα!

Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο εξαιρετικός έως εκείνη την στιγμή Ιωάννου Δ..

Ευτυχώς βέβαια και όπως αποδείχθηκε για την ομάδα της Θύελλας, γιατί κατάφερε με αυτήν την άψογη εκτέλεση, να φέρει την μπάλα σχεδόν πάνω στην γραμμή, ώστε να χρειαστεί απλά ένα ακουμπημα του Βασιλάκη με το κεφάλι και να μας χαρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.


Η ΟΜΑΔΑ αυτη, είναι πραγματική ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως .Έχουν καταφέρει να γυρίσουν το κακό αγωνιστικό ξεκίνημα με την χαμηλή συγκομιδή των βαθμών στα πρώτα παιχνίδια, ενώ από συγκυρίες βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικα.

Η συνέχεια είναι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη για αυτήν την ομάδα που έχει δείξει χαρακτήρα.

Καλή συνέχεια και συγχαρητήρια στον Coach Καραγιαννακη!!


ΥΓ. Περαστικά στον Αγγελο τον Παπαδημητρίου κι ελπίζουμε να μην είναι κάτι το σοβαρό, ώστε να τον αφήσει,όσο το δυνατό λιγότερο μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.


bottom of page