top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Α' Προημιτελικός ΕΠΣΑΝΑ ΠΑΟ Κορωπί - Θύελλα Ραφήνας 3-3

Στο γήπεδο Πρίφτης Κορωπίου διεξήχθη ο πρώτος προημιτελικός του πρωταθλήματος της Κ18 με το παιχνίδι να χαρίζει τα πάντα και την Θύελλα να φεύγει με γλυκόπικρη γεύση αφού μπορούσε να πάρει σκορ ασφαλείας για τον επαναληπτικό της Ραφήνας.


Κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο κακος αγωνιστικός χώρος που είχε ως αποτέλεσμα να είναι αδύνατο και από τις δύο ομάδες να κυκλοφορήσουν την μπάλα, έτσι αναλώθηκαν σε βαθιές μπαλιές και στημένες φάσεις, οι οποίες ήταν πολλές εξαιτίας της δύναμης που έφερε αρκετά φάουλ.


Περίπου το πρώτο ημίωρο και οι δύο ομάδες προστάτευσαν τις εστίες τους χωρίς να υπάρχουν φάσεις, εκτός δύο περιπτώσεων όπου η Θύελλα απείλησε με κοντινές κεφαλιές του Μετσοβιτη έπειτα από στημένα αλλά ο τερματοφύλακας του Κορωπίου με εξαιρετικές αποκρούσεις κράτησε το μηδέν.

Στο 27' λεπτό η Θύελλα μπήκε μπροστά στο σκορ με αριστοτεχνικό σουτ του Κουτσικου, διαγώνια έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί γάμα .


Το ημίχρονο έκλεισε στο 0-1 χωρίς να υπάρξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι την λήξη.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης η Θύελλα μπήκε ακόμη πιο δυνατά με αποτέλεσμα στο 55' λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Παπαδημητρίου Δ. με ατομική του προσπάθεια από αριστερά, πάτησε περιοχή και πλασαρε τον τερματοφύλακα.


Στο 58' η ομάδα μας έκανε το 0-3 αφού πρώτα ο Παπαδημητρίου Δ. μπήκε εκ νέου από αριστερά τον ανατρεψε εντός περιοχής αμυντικός του Κορωπίου με τον διαιτητή να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σταματόπουλος στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας.

Η εξαιρετική προσπάθεια της Θύελλας ανακόπηκε στο 61' λεπτό έπειτα από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο σέντερ φορ του Κορωπίου βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Θύελλας και πλασαροντας μείωσε σε 1-3.


Πέντε λεπτά αργότερα το Κορωπί μείωσε σε 2-3 με εύστοχο πέναλτι και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 73' με κοντινό πλασέ έπειτα από σύγχυση στην άμυνα της Θύελλας.

Τελικό σκορ 3-3 με τον δεύτερο προημιτελικό να γίνεται πλέον στην Ραφήνα όπου η ομάδα που θα επικρατήσει θα βρεθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.


Τέλος η Επιτροπή Ακαδημίας της Θύελλας ευχαριστεί την διοίκηση του ΠΑΟ Κορωπίου για την φιλοξενία, την οποία και θα ανταποδώσει στο επόμενο παιχνίδι.


Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page