top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 ΑΕ Μενιδίου - Θύελλα Ραφήνας

Ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος για την Κ18 της Θύελλας στο γήπεδο της Αγίας Αννας να φιλοξενείται από την ΑΕ Μενιδίου και να επικρατεί με σκορ 0-4. Η Θύελλα συγκεντρωμένη στο πλάνο της από το πρώτο λεπτό προηγήθηκε με ατομική ενέργεια του Τσιλιακου στο 5’ ενώ πολύ γρήγορα διπλασίασε τα τέρματα της με τον Παπαδημητριου Δ. με σουτ λίγο έξω από την περιοχή .

Η απόλυτη υπέροχη της στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε στο 12’ λεπτό με σουτ βολίδα του Κατσάμπουλα να αφήνει τον τερματοφύλακα χωρίς καμία αντίδραση . Οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν την μπαλα από την ασφυκτική πίεση της Θύελλας με τον Σταματοπουλο να πλασάρει από το ύψος του πέναλτι στο 30’ λεπτό και να διαμορφώνει το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατά πολύ , με την ΑΕ Μενιδίου να ψάχνει ένα γκολ αφού κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο αλλά να πέφτει επάνω στον εξαιρετικό τερματοφύλακα της Θύελλας Αγγελη ο οποιος κράτησε ανέπαφη την εστία της ομάδας του , και την Θύελλα να ψάχνει ακόμη κάποιο γκολ αλλά να μην ευστοχει στην τελική της προσπάθεια .

Ο μαραθώνιος α’ γύρος τελείωσε με την Θύελλα να τερματίζει στην δεύτερη θέση του ομίλου της και να προκρίνεται στην προημιτελική φάση των 8 καλύτερων ομάδων της Ανατολικής Αττικης με αντίπαλο την ομάδα του Παλληνιακου σε διπλούς αγώνες .


Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους πρωταγωνιστες αυτής της πορείας μέχρι και σήμερα , που είναι οι ποδοσφαιριστές καθώς και στο προπονητικό team Καραγιαννακη - Βεντούρη για την εξαιρετική δουλειά τους με τα παιδιά .


Τέλος να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών μας για την υποδειγματική παρουσία τους στην φετινή προσπάθεια .


Καλή συνέχεια με την ευχή για μια θέση στους ημιτελικούς πλέον.


bottom of page