top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 ΑΟ Άνοιξης - Θύελλα Ραφήνας

Με το τρίποντο της νίκης έφυγε η Κ18 της Θύελλας από το γήπεδο της Άνοιξης αφού επιβλήθηκε με σκορ 2-4. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες , αφού η αραιή χιονόπτωση και οι θυελλώδης άνεμοι δυσκόλεψαν τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων .

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 28’ λεπτό του αγώνα με ωραίο σουτ εκτός περιοχής που βρήκε τον τερματοφύλακα Νικολαου εκτός θέσης. Η Θύελλα έψαξε την αντίδραση με την ισοφάριση να έρχεται στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου , με τον Αντωνιαδη να εκμεταλλεύεται λάθος του τερματοφύλακα και να του κλέβει την μπαλα στέλνοντας την στα δίχτυα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για την Θύελλα αφού έπειτα από βαθιά σέντρα , ο Αντωνιαδης πήρε κεφαλια - ασίστ στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Σαμαρκος με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ την Θύελλα . Στο 58’ λεπτό ο Κουτσικος διαμόρφωσε το σκορ σε 1-3 με την Άνοιξη να απαντά στο 65’ λεπτό και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι .

Στο 66’ λεπτό ο κορυφαίος του ματς Αντωνιαδης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε αέρα πάλι δυο γκολ στην Θύελλα , με το 2-4 να είναι το τελικό σκορ . Τέλος στο 75’ ο Νικολαου απέκρουσε πέναλτι των γηπεδούχων βάζοντας τέλος στις οποίες ελπίδες τους για θετικό αποτέλεσμα .


Συγχαρητήρια σε όλους.


bottom of page