top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 ΑΟ Ατλαντίς - Θύελλα Ραφήνας 1-2

Παιχνίδι για γερά νεύρα το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο του Γέρακα με την Κ18 της Θύελλας να φιλοξενείται από την αντίστοιχη της Ατλαντίδας και να παίρνει σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ και τελικό αποτέλεσμα 1-2.


Στο πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα με αποτέλεσμα το παιχνίδι να αναλώνεται σε μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου και να υπάρχουν πολλές διακοπές από τα φάουλ.


Έτσι και οι δύο πλευρές με χαρακτηριστικό τα στημένα έψαξαν τις ευκαιρίες τους, με την Ατλαντίδα να είναι πιο απειλητική καταγράφοντας δυο τελικές προσπάθειες στον στόχο, μια από απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο του γηπέδου όπου ο Κορασιδης με υπερπροσπάθεια και την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ ενώ στην δεύτερη περίπτωση από φάουλ λίγο μετά την σέντρα και άστοχη τοποθέτηση των αμυντικών της Θύελλας, η Ατλαντίδα με κοντινό πλασέ στο 41' λεπτο μπήκε μπροστά στο σκορ.


Με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο μισό όμως ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό με τα παιδιά του coach Χρυσινα να μπαίνουν στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό χωρίς να αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερωτητας τους, έκλεισαν στο μισό γήπεδο την Ατλαντίδα και βγάζοντας ένταση και όμορφες συνεργασίες κατάφεραν την ολική ανατροπή παίρνοντας τελικά τους τρεις βαθμούς της νίκης.


Αρχικά προειδοποίησαν στο 60' και 65' λεπτό με δύο κλασικές ευκαιρίες και στο 74' έπειτα από εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, ο Κουτσικος από αριστερά σεντραρε με αμυντικό των γηπεδούχων από κοντά με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και η Θύελλα να φέρνει το ματς στα ίσια.

Το καλύτερο όμως τα παιδιά το κράτησαν για το τέλος, αφού με υπομονή συνέχισαν να πιέζουν την Ατλαντίδα, στο 89' λεπτό με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Κεχαγιά από αριστερά και δυνατό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κατέληξε στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα της Ατλαντίδας και τα παιδιά να φεύγουν προς τον πάγκο μας όπου μαζί με τους συμπαίκτες τους και τον προπονητή πανηγύρισαν το γκολ της νίκης.


Σημαντική νίκη για την ομάδα μας η οποία και διπλασίασε τις νίκες με δύο εκτός έδρας επιτυχίες και πλέον την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα παίξει για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο μας μπροστά στους φίλους μας .


Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.


bottom of page