top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Αχαρναϊκός - Θύελλα Ραφήνας

Με τυπικά γηπεδούχο τον Αχαρναϊκό στο γήπεδο της Άνοιξης βρέθηκε αντιμέτωπη η Θύελλα Ραφήνας με τις ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις έπειτα από το τελικό σκορ 2-2.

Η Θύελλα πιο απειλητική ξεκίνησε με δοκάρι στο 3’ λεπτό του παιχνιδιού σε σουτ του Τσιλιακου λίγο έξω από την περιοχή αλλά τον Αχαρναϊκό να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 9’ λεπτό έπειτα από εκτελεση φάουλ , σέντρα από τα δεξιά και παρεμβολή αμυντικού της Θύελλας να στέλνει την μπαλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Θύελλα συνέχισε σε υψηλό ρυθμό να πιέζει και στο 19’ λεπτό να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια έπειτα από πλασέ του Αγγελονιδη από το ύψος του πέναλτυ. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και πάλι κόντρα στην ροη του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άρχισε να πέφτει και τα λάθη να παίζουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση του παιχνιδιού . Η Θύελλα ισοφάρισε στο 68’ λεπτό της αναμέτρησης με κεφάλια του Ανδρικου έπειτα από εκτελεση κόρνερ με τους μικρούς Λυγνιτωρυχους να χάνουν ακόμη δυο κλασικές ευκαιρίες σε ισάριθμα τελειώματα του Τσιλιακου μέσα από την περιοχή.

Τελικό σκορ κρίνεται δίκαιο με τα παιδιά των δυο ομάδων να δίνουν τα πάντα εντός αγωνιστικού χώρου .

Συγχαρητήρια σε όλους .


bottom of page