top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Αχαρναϊκός - Θύελλα Ραφήνας 4-4

Παιχνίδι που τα είχε όλα μεταξύ του Αχαρναϊκού και της Θύελλας στο γήπεδο της Αγίας Άννας με τις ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό έπειτα από το τελικό 4-4.


Ίσως το καλύτερο πρώτο ημίωρο για την φετινή Θύελλα αφού ήταν απόλυτα κυριαρχική στο ξεκίνημα του αγώνα, γεγονός που της έδωσε προβάδισμα τεσσάρων γκολ με το εμφατικό 0-4 να έρχεται από τα γκολ των Σταματοπουλου, Κουτσικου, Παπαδημητρίου Δ. και Βιαδη ενώ είχε τουλάχιστον ακόμη δύο κλασικές ευκαιρίες για να δώσει μεγαλύτερη διάσταση στο σκορ.


Οι γηπεδούχοι όμως στο τελευταίο μέρος του ημιχρόνου βρήκαν δύο γκολ από σέντρες στην καρδιά της άμυνας της Θύελλας και επέστρεψαν στο ματς, κλείνοντας το ημίχρονο με σκορ 2-4.

Στην επανάληψη η Θύελλα ανέκτησε τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσε για ακόμη ένα γκολ έχοντας δύο δοκάρια με τους Σταματόπουλο και Παπαδημητρίου Δ. καθώς και τρεις ακόμη κλασικές ευκαιρίες εντός περιοχής που όμως δεν βρήκαν στόχο.


Και στο τέλος ο Αχαρναϊκός εκμεταλλευόμενος δύο στατικές φάσεις και την αδράνεια της αμυντικής γραμμής της Θύελλας πέτυχε δύο γκολ με κοντινές κεφαλιές φέρνοντας το ματς στα ίσα, αποτέλεσμα το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του παιχνιδιού.

Παιχνίδι λοιπόν διαφορετικών συναισθημάτων και ακραίων αντιθέσεων που όμως έδωσε στην Θύελλα την μαθηματική πρόκριση για την τελική φάση των ''8'' , δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος.


Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και τον προπονητή Σπύρο Χρυσινα για την πρόκριση, με τον πρώτο προημιτελικό να προγραμματίζεται μετά την διακοπή του Πάσχα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page