top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Δόξα Αγίας Αννας - Θύελλα Ραφήνας

Παιχνίδι εναλλαγής συναισθημάτων το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της Αγίας Αννας με την Θύελλα να επικρατεί με σκορ 2-5. Αρχή του ματς με την Θύελλα να θέλει να επιβάλλει τον ρυθμό της και την Δόξα να χτυπάει στις αντεπιθέσεις εχοντας από ένα δοκάρι η κάθε ομάδα , πρώτα η γηπεδούχοι στο 12’ λεπτό και η Θύελλα να απαντάει στο 19’ λεπτό με φάουλ του Τσιλιακου.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η Δόξα κερδίζει μέτρα στο γήπεδο και τις μονομαχίες κυρίως στο κέντρο του γηπέδου εξαργυρώνοντας την υπέροχη της με ένα γκολ στο 33’ λεπτό . Η ανάπαυλα του ημιχρόνου είναι και το σημείο κλειδί του παιχνιδιού αφού ο coach Γεωργακοπουλος δίνει τις ανάλογες οδηγίες , αλλάζει το σύστημα και κάνει διορθωτικές κινήσεις παικτών από τον πάγκο .

Αποτέλεσμα των ανωτέρω είναι στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα να ξεκινήσει ονειρικά πετυχαίνοντας τρία γκολ σε διάστημα 18 λεπτών , δυο με τον Ezekwen Victor και ένα του Τσιλιακου και να γυρίζει τούμπα το ματς . Η ασφυκτική πίεση συνεχίστηκε μέχρι το τελευταίο λεπτό με την Θύελλα να κλείνει το ματς με ακόμη δυο γκολ , του Τσιλιακου και του Σαμαρκου .

Τέλος αξίζει να αναφερθεί η κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου που ευτυχώς δεν προκάλεσε τραυματισμό στους ποδοσφαιριστές των ομάδων καθώς και η δεύτερη κατά σειρά πρόωρη λήξη παιχνιδιού από τον διαιτητή του αγώνα στερώντας χρονο συμμετοχής στα παιδιά.


Συγχαρητήρια σε όλους .


bottom of page