top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - ΑΕ Μενιδίου 5-2

Νίκη και τρεις πόντοι για την Θύελλα Ραφήνας στην πρώτη φετινή εμφάνιση της ομάδας στην Ραφήνα , με σκορ 5-2 επί της ΑΕ Μενιδίου.


Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Θύελλα αφού μπήκε μπροστά στο σκορ με δύο γκολ στο 5' και 7' λεπτό του αγώνα , με δυο τελικές προσπάθειες από τους Μπίκα και Κουτσικο. Σε αυτό το σημείο του αγώνα η εικόνα άρχιζε να αλλάζει, με τους γηπεδούχους να χάνουν την συγκέντρωση τους δίνοντας μέτρα στο γήπεδο στην ΑΕ Μενιδίου, η οποία με αμφισβητούμενο πέναλτι στο 25' λεπτό μπήκε ξανά στο παιχνίδι.


Χαρακτηριστικό της κακής αντιμετώπισης του ματς από πλευράς Θύελλας ήταν ότι παρόλο πέτυχε και τρίτο γκολ στο 30' λεπτό με πέναλτι του Κουτσικου, οι φιλοξενούμενοι επανήλθαν άμεσα στο παιχνίδι στο επόμενο λεπτό έπειτα από σύγχυση στην άμυνα της Θύελλας και κοντινό πλασέ που κατέληξε στην δεξιά γωνία του Κορασιδη.


Η Θύελλα ήταν εμφανές ότι δεν πάταγε καλά στο γήπεδο, αν και είχε την κατοχή της μπάλας δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια με αποτέλεσμα η ΑΕ Μενιδίου σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.


Η όποια ασφάλεια επανήλθε στο 63' λεπτό με τον Παπαδημητρίου Δ. να ανατρέπεται εντός περιοχής και ο Σταματόπουλος από τα έντεκα βήματα να δίνει ξανά στην Θύελλα αέρα δύο γκολ.


Στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού η Θύελλα πίεσε αρκετά με πολλές χαμένες ευκαιρίες και τελικά στο 85' λεπτό ο Μπουτος έκλεισε το σκορ με κοντινή κεφαλιά έπειτα από κόρνερ.


Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.


bottom of page