top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - ΑΟ Ατλαντίς 1-3

Η κακή αρχή του δεύτερου γύρου στο πρωτάθλημα της Κ18 συνεχίστηκε για την Θύελλα Ραφήνας αφού ηττήθηκε στο γήπεδο της από την Ατλαντίδα με σκορ 1-3.

Αν και το σκορ είναι ευρύ για εντός έδρας ήττα, η Θύελλα πάλεψε πολύ το παιχνίδι αλλά το έχασε στο τέλος με τις λεπτομέρειες να είναι υπέρ των φιλοξενούμενων.


Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να προστατεύουν τα μετόπισθεν. Η Θύελλα απείλησε τρεις φορές με τον Κεχαγιά αλλά η τύχη και ο τερματοφύλακας της Ατλαντίδας στέρησαν τουλάχιστον ένα γκολ.


Το σκορ άνοιξε στο 39' λεπτό με την Ατλαντίδα να αντεπιτίθεται υποδειγματικά από αριστερά και να βρίσκει τον επιθετικό της στην μικρή περιοχή, ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κορασιδη.


Στην επανάληψη η Θύελλα για 30' λεπτά κυριάρχησε στο γήπεδο, κλείνοντας τους αντιπάλους της στην περιοχή τους. Στο 53' ο Παπαδημητρίου Δ. με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έφερε το ματς στα ίσια. Η πίεση συνεχίστηκε όμως οι τελικές προσπάθειες δεν είχαν τύχη και ένα τερματοφύλακα της Ατλαντίδας ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα.


Τελικά οι φιλοξενούμενοι πήραν το τρίποντο της νίκης με δύο γκολ στο 88' και 93' λεπτό της αναμέτρησης.


Μελανό σημείο του παιχνιδιού ήταν η συνολική αντιμετώπιση του αγώνα από τον διαιτητή, ο οποίος θέλησε για πολλοστή φορά να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής, μη σεβόμενος ένα αγώνα τμημάτων υποδομής και την προσπάθεια 22 παιδιών - ποδοσφαιριστών!!!


Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ατλαντίδας για την νίκη της και καλή συνέχεια και στις δύο ομάδες στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page