top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - Αχαρναικος

Σπουδαία νίκη για την Θύελλα Ραφήνας με σκορ 5-3 επι του Αχαρναϊκού με την ομάδα της Ραφήνας να εξασφαλίζει και μαθηματικά πλέον την είσοδο της στην τελική οκτάδα του πρωταθλήματος Κ18 της ΕΠΣΑΝΑ.

Ίσως στο πιο σκληρό φετινό παιχνίδι η Θύελλα ξεκίνησε το παιχνίδι αναγνωριστικά και κρατώντας τις γραμμές της κοντά , αφήνοντας στον Αχαρναϊκό την κατοχή στην αρχή του παιχνιδιού . Στο 8’ λεπτό το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους έπειτα από πλάγιο του Κανελλοπουλου και προβολή του Ανδρικου μέσα από την περιοχή προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα . Στο 16’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κοντινή κεφαλια από κόρνερ αλλά πολύ γρήγορα η Θύελλα πήρε πάλι κεφάλι στο σκορ με το δεύτερο γκολ του Ανδρικου.

Με την λήξη του ημιχρόνου το παιχνίδι στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του Ανδρικου , ο οποιος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο . Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια ένταση και τον Αχαρναϊκό να ισοφαρίζει με μακρινή σέντρα σουτ. Τότε η Θύελλα έβγαλε ακόμη μεγαλύτερη ψυχή , πληγωμένη με ένα ακόμη τραυματισμό του Τσαλιαγκου στο κεφάλι , ο οποιος και αυτός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο , πήρε εξ ολοκλήρου τα ηνία του αγώνα και με δυο γκολ του Κανελλοπουλου και ένα του Κατσάμπουλα κλείδωσε την νίκη , με τον Αχαρναϊκό να καταφέρνει να πετύχει και αυτός ένα ακόμη γκολ .

Με το τέλος του αγώνα οι παίχτες της Θύελλας και προπονητής τους μέσα από τα αποδυτήρια της ομάδας αφιέρωσαν εξ ολοκλήρου αυτήν την νίκη στους ατυχους συμπαίκτες τους Δημήτρη Ανδρικο και Βασίλη Τσαλιαγκο .

Σύσσωμη η ομάδα της Θύελλας εύχεται περαστικά και γρήγορη επάνοδο στο γήπεδο στους δυο αθλητές μας .

Συγχαρητήρια σε όλους .



bottom of page