top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - Δόξα Αγ. Αννας

Επιστροφή στις νίκες για Θύελλα να επικρατεί με σκορ 7-2 της Δόξας Αγ. Αννας.

Η ομάδα της Ραφήνας , προερχόμενη από μια δύσκολη εβδομάδα λόγω της ήττας το προηγούμενο Σάββατο αλλά και των πολλών απουσιών εξαιτίας τραυματισμών και Covid , έβγαλε αντίδραση από την αρχή του παιχνιδιού , δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες , αποτέλεσμα της κυριαρχίας της σε ολόκληρο το γήπεδο.

Τα τρία γκολ του πρώτου ημιχρόνου από τους Ανδρικο , Κανελλοπουλο και Σελιωτη έδωσαν αέρα στην προσπάθεια της Θύελλας παρόλο που οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτυ λίγο πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου . Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα ακόμη πιο αποφασισμένη εξασφάλισε το τρίποντο της νίκης με ακόμη τέσσερα γκολ από τους Κατσάμπουλα , Κουτσικο (2) και Ανδρικο .

Πολλά συγχαρητήρια στον coach Καραγιαννακη που κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας αφού διαχειρίστηκε εξαιρετικά όλα τα προβλήματα δίνοντας την ώθηση στους παίκτες του να κερδίσουν το σημερινό ματς.


Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την εμφάνιση τους που μας φέρνει πιο κοντά στην επίτευξη του πρώτου στόχου της χρονιάς να βρεθούμε στα προημιτελικά του πρωταθλήματος Ανατολικής Αττικης .


bottom of page