top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - Παθιακάκης 0-1

Παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες για την Θύελλα Ραφήνας και τον Παθιακακη, ο οποίος κατάφερε με ένα γκολ στα μέσα του δεύτερου ημιχρόνου να πάρει το τρίποντο της νίκης.


Δυνατές μονομαχίες και γρήγορος ρυθμος ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα, με τις δύο ομάδες να επιλέγουν να εκμεταλλευτούν τις αντεπιθέσεις ψάχνοντας την ανισορροπία της αντίπαλης άμυνας.

Πρωταγωνιστές ήταν οι δύο τερματοφύλακες με τις εξαιρετικές αποκρούσεις τους και οι οποίοι χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους τους φίλους των δύο ομάδων.


Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μπορούσε να ήταν σίγουρα από τα καλύτερα της πρώτης φάσης των ομίλων της Κ18, όμως στιγματίστηκε για ακόμη μια φορά από σοβαρά διαιτητικά λάθη. Το χειρότερο όλων ήταν η επιλογή του διαιτητή κ. Κορωνια να μην σεβαστεί την φιλοξενία αλλά κυρίως την προσπάθεια και τον ιδρώτα των αθλητών μας με την ειρωνική αντιμετώπιση που επέδειξε προς την πλευρά μας.


Κύριε Κορωνια και οι υπόλοιποι που επιλέξατε τον τελευταίο καιρό να επιδείξετε έλλειψη σεβασμού προς τους αθλητές μας να ξέρετε ότι την πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης, αυτή η ομάδα δεν την γνωρίζει αφού μας στείλατε για πρώτη φορά, αλλά η ανοχή τελείωσε και να είστε σίγουροι ότι γνωρίζουμε να υπερασπιστούμε την προσπάθεια των παιδιών μας.


Συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές και των δύο ομάδων που έδειξαν σε όλους πως πρέπει να τελειώνει ένας αγώνας παιδικού ποδοσφαίρου.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος




bottom of page