top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - ΠΑΣ Ωρωπός 3-3

Παιχνίδι εναλλαγής συναισθημάτων και ανατροπών του σκορ μεταξύ Θύελλας και Ωρωπού, με το τελικό 3-3 να μοιάζει δίκαιο και τις ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά μοιρασμένο, με την Θύελλα να προσπαθεί να επιβληθεί και τους φιλοξενούμενους να χτυπούν κυρίως σε αντεπιθέσεις.


Η Θύελλα μπήκε μπροστά στο σκορ εκμεταλλευόμενη την αμυντική της λειτουργία, έκλεψε μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της, με τον Παπαδημητρίου Δ. να ψάχνει την γρήγορη μετάβαση και με κάθετη μπαλιά στον χώρο, ο Σταματόπουλος έγινε αποδέκτης προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα, πλασαρε υποδειγματικά στην αριστερή γωνία ολοκληρώνοντας μια ομαδική αντεπίθεση.


Κόντρα στον ρυθμο του παιχνιδιού ο Ωρωπός ισοφάρισε αφού έπειτα από βαθιά μπαλιά, επικράτησε σύγχυση στο κέντρο της άμυνας της Θύελλας με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα με εύκολη προβολή επιθετικού του Ωρωπού. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ωρωπός φτάνει στην ανατροπή με πέναλτι έπειτα από ανατροπή επιθετικού από τον Φράγκο με την Θύελλα να διαμαρτύρεται έντονα στον διαιτητή του αγώνα για λανθασμένη απόφαση.


Η παράσταση όμως του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε τελειώσει αφού ένα λεπτό πριν οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ο Μπίκας με βολέ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και μέσα, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 2-2.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα αύξησε κατά πολύ την πίεση της , είχε τελικές προσπάθειες με μια από αυτές να γίνεται γκολ από ευθύβολο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Παπαδημητρίου Α. στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αμέσως μετά από την είσοδο του στον αγώνα.


Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και αυτοί τρίτο γκολ λίγο πριν την λήξη του αγώνα, έπειτα από σέντρα από αριστερά, η άμυνα της Θύελλας κόλλησε και με τον ώμο παίχτης του Ωρωπού έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα σχεδόν πάνω στην γραμμή του τέρματος του Κορασιδη.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page