top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Θύελλα Ραφήνας - Τριγλια Ραφήνας

Συναρπαστικό παιχνίδι το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο Ραφήνας , κοινη έδρα για την Θύελλα και την Τριγλια με τυπικά γηπεδούχο την Θύελλα να αποδυκνυεται αφεντικό της πόλης αφού επιβλήθηκε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα , αυτή την φορά με σκορ 2-1.

Οι παίκτες του coach Γεωργακοπουλου μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μέχρι το 10’ λεπτό απείλησαν δυο φορές με ισάριθμα σουτ των Παπαδημητριου και Σαμαρκου. Στο 12’ λεπτό του αγώνα η Θύελλα μπήκε μπροστά στο σκορ έπειτα από πίεση στο χώρο του κέντρου , κλέψιμο της μπάλας και τελικό πλασέ του Αγγελονιδη. Στο μεσοδιάστημα του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες κυρίως στον χώρο του κέντρου χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μπροστά από τις δυο εστίες.

Λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο η Τριγλια βρήκε απάντηση και από κεφάλια του Μπατουδακη έφερε το ματς στα ίσια. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει κυριολεκτικά στους μικρούς Λυγνιτωρυχους , να πιέζουν ασφυκτικά την Τριγλια και να καταφέρνουν στο 65’ λεπτό με ασυλυπτο σουτ του Σαμαρκου εκτός περιοχής να παίρνουν πάλι τα ηνία του αγώνα .

Ακολούθησαν ακόμη δυο κλασικές ευκαιρίες για την Θύελλα , σουτ πλασέ από το ύψος του πέναλτυ του Σελιωτη και εξ επαφής κεφαλια του Σαμαρκου όπου είχε απάντηση ο τερματοφύλακας της Τριγλιας.

Το σφύριγμα της λήξης του αγώνα βρήκε όλους τους παίκτες να ανταλάσσουν χειραψίες για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους παίκτες της Θύελλας να πανυγιριζουν της νίκη τους στα αποδυτήρια της ομάδας αφού πλέον βρίσκονται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Συγχαρητήρια σε όλους.


bottom of page