top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου - Θύελλα Ραφήνας 1-2

Παιχνίδι '' must to win '' για την Θύελλα που φιλοξενήθηκε στον Άγιο Στέφανο από την ομάδα του Ολυμπιακού και κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο με σκορ 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμο αφού οι γηπεδούχοι επέλεξαν να στηθουν στο μισό γήπεδο παίζοντας με αμυντικούς προσανατολισμούς και ψάχνοντας κάποια αντεπίθεση για να απειλήσουν, ενώ η Θύελλα μπήκε νωθρά σπαταλοντας την κατοχή της μπάλας αφού σε καμία περίπτωση δεν απείλησε ουσιαστικά τον Άγιο Στέφανο.


Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον η Θύελλα ξεκίνησε με περισσότερη διάθεση και ενέργεια, αρχίζοντας να έχει τελικές προσπάθειες με τον Παπαδημητρίου Αγγ. και τον Σταματόπουλο δείχνοντας ότι ήθελε το παιχνίδι.

Περίπου στο 55' λεπτό όμως η Θύελλα έμεινε με δέκα παίκτες αφού ο Κεχαγιάς αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς τον διαιτητή, κάτι που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ομάδας για λανθασμένη απόφαση του διαιτητή.


Στο σημείο εκείνο οι παίκτες της Θύελλας αποφάσισαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και, έστω και με παίκτη λιγότερο, στο 65' λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Μετσοβιτη να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα από κόρνερ και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Αγίου Στεφάνου.

Οι γηπεδούχοι όμως επέστρεψαν στο ματς στο 73' λεπτό έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας με κεφαλιά ισοφαρίζοντας σε 1-1.


Τα αποθέματα δύναμης όμως των παιδιών μας ήταν αυτά που αρχικά προειδοποίησαν με συνεχόμενες τελικές προσπάθειες, φτάνοντας στο 76' λεπτό έπειτα από εξαιρετική προσπάθεια του Παπαδημητρίου Δ. από αριστερά, πέρασε δύο αμυντικούς δίνοντας ασίστ στον Σταματόπουλο στο ύψος της μεγάλης περιοχής και αυτός αφού απέφυγε με προσποίηση τον τελευταίο αμυντικό έστειλε την μπάλα στο δεξί γάμα δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς των παιδιών με τους γονείς στην κερκίδα του γηπέδου.


Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς η Θύελλα να απειλειθει εκ νέου αφού η ανασταλτική λειτουργία των Δαγκλή και Μπίκα στο κέντρο αλλά και η αμυντική γραμμή των Μετσοβιτη, Φράγκου, Παπαδημητρίου Αγγ. και Δημ. λειτούργησε άψογα με τον Κορασιδη κάτω από δοκάρια να δηλώνει και αυτός πάρων.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους Σπ. Χρυσινα για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


bottom of page