top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κ18 Παθιακάκης - Θύελλα Ραφήνας 2-2

Σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, τέσσερα γκολ - δυνατές μονομαχίες και ένταση εντός αγωνιστικού χώρου - σοβαρούς τραυματισμούς - αντεγκλήσεις στην κερκίδα και ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα με τον διαιτητή να φεύγει προς τα αποδυτήρια, ήταν το παζλ του σημερινού αγώνα. Θύελλα και Παθιακάκης μοιράστηκαν από ένα βαθμό, με την Θύελλα να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.


Το ματς ξεκίνησε με την Θύελλα να μπαίνει δυνατά και να προσπαθεί να προηγηθεί αλλά χωρίς να έχει καθαρό μυαλό στην τελική πάσα και να σπαταλά την υπεροχή της στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.

Οι φάσεις όμως που στιγμάτισαν το πρώτο ημίχρονο έγιναν στο 25' λεπτό, αφού αρχικά ο Κουτσικος από αριστερά με ατομική προσπάθεια και μένοντας όρθιος από αλλεπάλληλα χτυπήματα δύο αμυντικών, πάτησε περιοχή και σε καθαρό μαρκάρισμα τρίτου αμυντικού, άθελά του τον βρήκε στον πρόσωπο με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό στην μύτη του παίχτη του Παθιακακη, αντικρίζοντας σωστά την κίτρινη κάρτα.


Αυτή η φάση ήταν το έναυσμα για την αδικαιολόγητη και καταδικαστέα απρεπη συμπεριφορά με συνεχής προσβλητικές φράσεις προς τον αθλητή μας μερίδας φιλάθλων του Παθιακακη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην κερκίδα και τον διαιτητή να φεύγει προς τα αποδυτήρια. Με την επιστροφή του άμεσα στην πρώτη φάση σε διαγώνια πάσα στον χώρο προς τον αθλητή μας Κουτσικο, αμυντικός του Παθιακακη από πίσω με καταφανή πρόθεση τον χτύπησε με αντικανονικο μαρκάρισμα και τον διαιτητή να τον αποβάλλει με απευθείας κόκκινη κάρτα.


Ο ρυθμος του παιχνιδιού έπεσε με τον Παθιακάκη να εκμεταλλεύεται διπλό λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα της Θύελλας και να μπαίνει μπροστά στο σκορ στο 38' λεπτό, αποτέλεσμα με το οποίο οι ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.


Στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή της και ο Παθιακάκης να βρει δεύτερο γκολ με αντεπιθέσεις. Στο 54' η Θύελλα έφερε το ματς στα ίσια έπειτα από σουτ του Παπαδημητρίου Δ. και ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα του Παθιακακη, ο Σταματόπουλος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1.


Το επόμενο δεκάλεπτο η Θύελλα πίεσε για την ανατροπή όμως πάλι από αμυντικό λάθος και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού ο Παθιακάκης βρήκε και δεύτερο γκολ σε αντεπίθεση. Τρεις ακόμη φάσεις είχαν οι γηπεδούχοι για να διευρύνουν το αποτέλεσμα αλλά δεν τα κατάφεραν με την Θύελλα στο 78' λεπτό να κερδίζει πέναλτι με τον Κουτσικο και να το μετατρέπει ο ίδιος σε γκολ φέρνοντας το ματς πάλι σε ισορροπία.


Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Θύελλα προσπάθησε για την ολική ανατροπή αλλά στάθηκε άτυχη με τις δύο ομάδες τελικά να μοιράζονται τους βαθμούς.

Η Θύελλα Ραφήνας εύχεται περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στους δύο αθλητές του Παθιακακη καθώς και στους αθλητές μας για τους τραυματισμούς τους.


Τέλος καταδικάζει απερίφραστα για ακόμη μια φορά την χυδαία συμπεριφορά μικρής μειοψηφίας φιλάθλων της γηπεδούχου ομάδας προς αθλητές της ομάδας μας υπενθυμίζοντας ότι αναφερόμαστε σε παιχνίδι υποδομών που συμμετέχουν παιδιά.


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page