top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κακή εμφάνιση και ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Κόρινθο

Βαριά ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η Θύελλα Ραφήνας, το μεσημέρι της Κυριακής (24/3), στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΣ Κόρινθο, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο σχεδόν γεμάτο γήπεδο «Π. Σκούφος», για την 28η αγωνιστική στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Οι «λιγνιτωρύχοι» μπήκαν δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 7’ πήραν κεφάλι στο σκορ με μια γκολάρα του Γκούμα. Ο Ντάφλας «σέρβιρε» στον 27χρονο επιθετικό μέσο και εκείνος με δεξί σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» του Διασσινού για το 1-0. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Αναστασόπουλου από τον Γκούμα στο 24’. Ο Δερμιτζάκης ανέλαβε την εκτέλεση, ωστόσο ο Κουμής έδιωξε σε κόρνερ με διπλή προσπάθεια στην αριστερή του γωνία. Πέντε λεπτά αργότερα, η ομάδα της Κορίνθου έφυγε στην αντεπίθεση, η άμυνα της ομάδας μας βρέθηκε ανοργάνωτη και ο Γκουντρουμπής ισοφάρισε σε 1-1 με σουτ εκτός περιοχής.

 

Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας θέλησε να αντιδράσει και δημιούργησε 1-2 καλές ευκαιρίες με τους Αγγέλη και Χίσο, δίχως όμως να καταφέρει να πάρει εκ νέου το προβάδισμα. Στο 45’, η αμυντική γραμμή της Θύελλας αδράνησε, ο Τσούκας δεν έδιωξε σωστά με το κεφάλι και ο Ζαχαρακής νίκησε τον Κουμή με κοντινή προβολή για το 1-2. Ένα γκολ το οποίο «έκοψε» κατά κάποιο τρόπο τα πόδια των παικτών της ομάδας μας στο χρονικό σημείο που ήρθε.

 

Παρά ταύτα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη το πάλεψε στο δεύτερο μέρος και είχε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Σάνι στο 64’. Ο νεαρός επιθετικός βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε από δεξιά διαγώνια θέση, αλλά ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Κόρινθος βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Έξι λεπτά μετά, οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Φλώρος έδιωξε πάνω στον Γκουνρουμπή, ο οποίος επωφελήθηκε από την κόντρα και σκόραρε για το 1-3 από το ύψος της μικρής περιοχής.

 

Στο 78’, η ομάδα του Ηλία Φυντάνη κέρδισε και δεύτερο πέναλτι, έπειτα από συμβολή του βοηθού Μαραθωνίτη στον διαιτητή Φωκά, με τον Γκουντρουμπή να σκοράρει από την άσπρη βούλα για το τελικό αποτέλεσμα. Παρά την βαριά ήττα και την κακή εμφάνιση στο χθεσινό ντέρμπι, η ομάδα μας διατηρήθηκε στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής με 51 βαθμούς και πλέον βρίσκεται στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναργειακό.

 

Σε ό,τι αφορά το επόμενο παιχνίδι της Θύελλας, αυτό είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 16:00), με αντίπαλό την Εράνη, στα Φιλιατρά.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Φωκάς (Αχαΐας), με βοηθούς τους Παναγιώτη Ζούλη (Αχαΐας) και Μαρίνο Μαραθωνίτη (Αθηνών).

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης):  Κουμής, Τσούκας, Ανδρίκος, Φλώρος (73′ Παρασκευόπουλος), Αγγέλης, Ντάφλας, Μαρτίνος, Γκούμας, Χίσο, Κοντογιάννης, Κωτσάκης (57′  Σάνι).

 

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ηλίας Φυντάνης): Διασσινός, Καλούσης, Αργυρόπουλος (85′ Τσέλιος), Αναστασόπουλος (76′ Παπανικολάου), Μερκούρης, Γκουντρουμπής, Παπουλής (86′ Κουϊμέλης), Δερμιτζάκης, Νικολάου, Ροχάνο, Ζαχαράκης (83′ Χατζής).

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

 

 

bottom of page