top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κορασίδης: «Χαρούμενος για την ευκαιρία που μου δόθηκε»


Λίγα 24ώρα μετά την πρόκριση επί της Τριγλίας Ραφήνας στο Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ (1-1 κανονική διάρκεια και παράταση, 4-3 η διαδικασία των πέναλτι), ο Κώστας Κορασίδης ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, μίλησε στο thiellafc.gr και δήλωσε πολύ χαρούμενος για την ευκαιρία που του δόθηκε.


Παράλληλα, αφιέρωσε την πρόκριση τόσο στην οικογένειά του, όσο και στην ομάδα μας, ενώ ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Νίκο Καραστέργιο, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».


Αναλυτικά όσα είπε ο 18χρονος τερματοφύλακας των «λιγνιτωρύχων»:


Ήσουν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς χάρισες την πρόκριση στη Θύελλα, χάρη στα δύο πέναλτι που απέκρουσες. Πως αισθάνεσαι;


«Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος, που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μου. Είναι μεγάλη τιμή για κάθε νέο παιδί να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να δείχνει ότι κάτι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα με την επιμονή του».


Αφιερώνεις κάπου αυτή την πρόκριση;


«Αυτή την πρόκριση την αφιερώνω πρώτα απ' όλα στην οικογένειά μου η οποία με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και στη Θύελλα η οποία με πίστεψε από την πρώτη στιγμή!!!


Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον συμπαίκτη μου Νίκο Καραστέργιο!».


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



157 views
bottom of page