top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κυριάρχησε και επέστρεψε στις νίκες! (video)


Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Θύελλα Ραφήνας μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Κι αυτό διότι υπέταξε με 2-0 εντός έδρας την Εράνη Φιλιατρών, το μεσημέρι της Κυριακής (26/11), στο πλαίσιο της 12ης «στροφής» στον τρίτο όμιλο.


Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση και κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο, οι «λιγνιτωρύχοι» των πολλών απουσιών ξεπέρασαν το «εμπόδιο» της ομάδας της Μεσσηνίας στο δεύτερο ημίχρονο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χίσο ο οποίος πέτυχε ένα γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και «σέρβιρε» ακόμη ένα για τον Γούλα.


H ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε την πρώτη της «επίσκεψη» στα καρέ των φιλοξενουμένων στο 18’, με τον Αγγέλη να σουτάρει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Σαββίδη. Δευτερόλεπτα μετά, ο Φλώρος σέντραρε από τα αριστερά, με τον Χίσο να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια, έπειτα από κοντινή προβολή. Στο 31’, ο Ανδρίκος έπιασε μία κεφαλιά με κατεύθυνση προς την εστία, ωστόσο ο γκολκίπερ της Εράνης έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.


Στο 36’ , η Θύελλα απείλησε ξανά, με τον Ψυχογιό αυτή τη φορά να στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 43’, η ομάδα μας «άγγιξε» το γκολ με τον έμπειρο επιθετικό, ο οποίος σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι από αριστερή διαγώνια θέση με το εξωτερικό του δεξιού του ποδιού.


Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «λιγνιτωρύχοι» έπαιξαν με την ίδια αποφασιστικότητα και... δίψα για την επιστροφή στις νίκες, με τον Γούλα να σουτάρει πάνω από τα δοκάρια στο 51’. Τρία λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 54’, ο Αγγέλης ανατράπηκε από τον Στραβάκο ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης πριν ο 24χρονος μπακ-χαφ βγει σε θέση τετ α τετ, με συνέπεια να δει σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα. Την εκτέλεση του φάουλ ανέλαβε ο Χίσο, ο οποίος έστειλε απευθείας την μπάλα στα δίχτυα του Σαββίδη για το 1-0.


Στο 70’ ο Χίσο μετά από ωραία ατομική ενέργεια γύρισε από τα αριστερά στον Γούλα ο οποίος με κοντινή προβολή «έγραψε» το 2-0. Στο 77’, η Θύελλα λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ, καθώς είχε και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, αυτή τη φορά με τον Μαντζώρο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός σούταρε ψιλοκρεμαστά εν μέσω αναμπουμπούλας στα καρέ της Εράνης, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Κάπως έτσι, η ομάδα μας έφτασε στο πέμπτο της φετινό τρίποντο, ανεβαίνοντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.


Το επόμενο ματς των «λιγνιτωρύχων» είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (3/12, 15:00), με αντίπαλο την Α.Ε. Μεσολογγίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Αιτωλικού, για την 13η αγωνιστική της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχαήλ Ζέστας (Πειραιώς), με βοηθούς τους Θεοδόσιο Πετρίδη (Πειραιώς) και Παναγιώτη Βάτο (Άρτας).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Φλώρος, Μαντζώρος, Ανδρίκος, Αγγέλης, Γούλας, Μαρτίνος, Ψυχογιός (74′ Μακροδημήτρης), Χίσο, Κοντογιάννης (32′ Κωτσάκης, 82′ Σαντίκου).


ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ (Θοδωρής Γιακάλης): Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές, Μπουρδέκας, Μπάρκας, Πέππας, Κωνσταντόπουλος, Ηλιόπουλος, Στραβάκος, Καραμπέτσος, Γκεβόρι.


Κωνσταντίνος Τούμπανος


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



bottom of page