top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

«Κόλλησε» στο μηδέν η Θύελλα

Άσφαιρη έμεινε η Θύελλα Ραφήνας κόντρα στον Αστέρα Βάρης έπειτα από το «λευκό» 0-0, την Κυριακή (18/4), στο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 6η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «λιγνιτωρύχοι» ήταν σαφώς καλύτεροι και είχαν τις ευκαιρίες τους για να πετύχουν κάποιο γκολ, το οποίο θα τους έδινε το προβάδισμα και θα τους έβαζε σε θέση οδηγού. Όμως, αυτό δεν ήρθε, παρά το σουτ του Δρόση μόλις στο 2’, την κεφαλιά του Γεραγωτέλλη στο 5’ και το μακρινό σουτ του Φύτρου στο 19’.


Από την πλευρά τους οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τον Γκούμα στο 38’, που βγήκε σε τετ α τετ με τον Σταματόπουλο, αλλά σημάδεψε το αριστερό δοκάρι. Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’, η ομάδα μας λίγο έλειψε να προηγηθεί από την ασυνεννοησία του Μαρινάκη με τον Νικολόπουλο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι.


Στο δεύτερο μέρος, η Θύελλα δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση και δεν έδειξε το καλό πρόσωπο των πρώτων 45 λεπτών. Παρόλα αυτά, κράτησε το μηδέν χάρη στον Σταματόπουλο, ο οποίος δήλωσε «παρών» όποτε χρειάστηκε.


Η μοναδική καλή φάση για των «λιγνιτωρύχων» στο δεύτερο ημίχρονο καταγράφηκε στο 70’ από το δυνατό σουτ του Μπουντάκη έξω από την περιοχή, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Αστέρα Βάρης.


Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη άντεξε στην υψηλή πίεση που άσκησαν οι φιλοξενούμενοι και πήρε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.


Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, η Θύελλα βρίσκεται στην 6η θέση του ομίλου με 7 βαθμούς, παραμένοντας αήττητη σε ένα ακόμη παιχνίδι και έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Αλατσάκης (Πειραιά), με βοηθούς τους Γιώργο Ζερβάκη (Πειραιά) και Μιχάλη Σγουράκη (Πειραιά). Παρατηρητής της αναμέτρησης ήταν ο Μιχάλης Μάλαμας (Ανατ. Αττικής).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μπαριτάκης, Γεραγωτέλλης, Ντόσκας (46’ Μπουντάκης), Δρόσης (66’ Ζέκιο), Δημητρίου (84’ Παπαδόπουλος Μ.), Σπάρταλης (66’ Παντελίδης), Μανουσάκης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κάτσικας): Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Νάκας, Κοφσανίδης, Νικολακόπουλος, Μάγγος, Παπάζογλου (59’ Σάμιος), Δημογιάννης (84’ Ντάγκρας), Καλλιαμπάκας (76’ Νιούμαν), Γκούμας, Πράπας (76’ Σαχσανίδης).


bottom of page