top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Κόρινθος 2006 - Θύελλα Ραφήνας 0-1

Είναι στο DNA ομάδας μας όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο να αντιδράει και να βγαίνει νικήτρια και χθες επιβεβαιώθηκε. Όποιος δει τους πανηγυρισμούς για το γκολ θα καταλάβει πόσο το ήθελαν και πόσο «δεμένοι» είναι οι παίκτες μας μεταξύ τους και με τους προπονητές τους, αφιέρωσαν δε το γκολ στον γυμναστή μας που έχασε αιφνίδια τον πατέρα του.

Πώς να μη τα καταφέρουν όμως όταν οι συμπαίκτες τους στην εξέδρα ο Δημήτρης και ο Αντρέας τους βοήθαγαν με τις φωνές τους όρθιοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, όταν ο Γιώργος πέφτει στο πέναλτυ και πνίγει την μπάλα στην αγκαλιά του, όταν ο φυσικός μας αρχηγός καλύπτει όλους τους χώρους τις πλευράς του και κόβει σαν αμυντικός, όταν ο Λέτο και ο Γιώργος κόντρα στις μέτριες τελευταίες τους εμφανίσεις τρέχουν ακατάπαυστα και μάχονται στις πλευρές τους, όταν ο Δημήτρης και ο Μανώλης μανιασμένοι κόβουν και μοιράζουν, όταν ο ένας Κώστας μοιράζει και ο άλλος ο μικρός εκτελεί και τέλος

ο Χρήστος που έχει γυρίσει τόσες και τόσες ομάδες βουρκώνει και ουρλιάζει και όλοι οι υπόλοιποι,

όλοι μαζί ΟΜΑΔΑ κουβάρι γελάνε και το χαίρονται.

Ας χαρούμε μια ακόμα όμορφη στιγμή και από αύριο ας σκεφτούμε το ακόμα δυσκολότερο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον πρώτο της βαθμολογίας και για ακόμα ένα παιχνίδι σε «ουδέτερο» γήπεδο.

Αγωνιστικά στο πρώτο μέρος η Θύελλα διαχειρίστηκε σωστά το ματς, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να απειλήσουν ουσιαστικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Κόρινθος δεν είχε κλασική ευκαιρία, παρά μόνο κάποια μακρινά σουτ. Στο δεύτερο δεν άλλαξε κάτι, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μεγάλο δώρο στο 56’! Ο Γεραγωτέλλης εκτέλεσε άσχημα ένα ελεύθερο, με τον Σουλτανίδη στη συνέχεια να ανατρέπει τον Ράπτη εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι.Ο Ράπτης εκτέλεσε και το πέναλτι στο 57’, αλλά ο Πάντος έπεσε σωστά στη δεξιά γωνία και μπλόκαρε. Ο τερματοφύλακας της Θύελλας έδωσε γρήγορα την μπάλα, οι παίκτες του Νίκου Μεσολόγγη εκδήλωσαν άμεσα την αντεπίθεση με τον Δημητρίου να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και την κατάλληλη στιγμή να δίνει την ασίστ στον Μπουντάκη, ο οποίος με ωραίο διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 0-1.

Αν ήταν πιο προσεκτικοί οι φιλοξενούμενοι θα έβρισκαν και δεύτερο γκολ, με τους γηπεδούχους να μην απειλούν στη συνέχεια.

Διαιτήτευσαν οι Νικολάου, Ισσά (Αθηνών), Παπαδάμ (Χίου).

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ’06 (Πάτρας): Μάνος, Κωστόπουλος, Φίλης, Ντερτιλής, Δημητρίου (59’ Κουϊμελής), Τσιριγώτης, Γεωργίου (77’ Παπανικολάου), Αγγελόπουλος, Μαγγίνας (82’ Τσατσόπουλος), Κατσούκης, Ράπτης. ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦ. (N. Μεσολόγγης): Πάντος, Άραπης, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Σχίζας, Γεραγωτέλης, Χαρακτίδης (87’ Σαντίκου), Σουλτανίδης (90’ Τσάκωνας), Δημητρίου, Μπουντάκης (83’ Ζέκιο), Κανελλόπουλος (71′ Ματσαδές).

132 views
bottom of page