top of page

Λευκή ισοπαλία στο δεύτερο φιλικό με τον ΑΟ Χαϊδαρίου

  • Writer: Α.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας
    Α.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας
  • 23 hours ago
  • 1 min read

Με ισοπαλία 0-0 έληξε το δεύτερο φιλικό της ομάδας μας απέναντι στον ΑΟ Χαϊδαρίου, στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης».

Πρόκειται για μια ομάδα που θα συναντήσουμε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με εμάς. Το παιχνίδι είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας, με την ομάδα μας να δέχεται αρκετές φάσεις για γκολ. Χρειάστηκε μάλιστα μια εξαιρετική απόκρουση του Καλούδη νωρίς στο παιχνίδι, ύστερα από κεφαλιά του Μπαρό, για να διατηρηθεί η εστία ανέπαφη.


Η προετοιμασία για την κανονική διάρκεια συνεχίζεται με την ομάδα μας να έχει μπροστά της και άλλα φιλικά παιχνίδια, ώστε να βελτιωθεί και να παρουσιαστεί έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Πάρης Ανδράλας): Καλούδης, Αλεξίου, Μπαριτάκης, Φλώρος, Τσαντίλας, Ι. Τσούκας, Γκούμας, Κόλτσα, Χίσο, Κωτσάκης, Μπουντάκης.
Στο τελευταίο ημίωρο αγωνίστηκαν επίσης οι: Φύτρος, Ελ Γκαμάλ, Κ. Τσούκας, Πιέτρι, Κουτσούμπας, Ντολλάνι, Μπεκίρι.

ree

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Opmerkingen


bottom of page