top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Μπορούσε κάτι καλύτερο κόντρα στον Πανιώνιο

Το πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό και συνάμα ιστορικό αποτέλεσμα. Η Θύελλα Ραφήνας ηττήθηκε με 1-0 από τον Πανιώνιο, την Τετάρτη (30/6), στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στη Super League 2.


Οι «λιγνιτωρύχοι» είδαν την ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη να μπαίνει δυνατά στο γήπεδο και να ανοίγει το σκορ με ένα γκολ το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί, αν η άμυνα της Θύελλας δεν πιανόταν στον ύπνο. Ο Γροντής έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από γύρισμα από τα αριστερά και με πλασέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής διαμόρφωσε το 1-0 στο 8’.

Έπειτα, η Θύελλα προσπάθησε να ισορροπήσει και να πάρει μέτρα στο γήπεδο, δίχως ωστόσο να απειλήσει μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Από την άλλη, ο Πανιώνιος είχε δύο καλές φάσεις, όμως ο Σταματόπουλος έδειξε τα αντανακλαστικά του, αποκρούοντας την μπάλα.


Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη είχε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και μετά το 70’ πίεσε αρκετά τους «κυανέρυθρους», κλείνοντας τους με συνεχόμενα κόρνερ στο μισό γήπεδο.


Στο 86’, ο Παντελίδης σέντραρε από τα δεξιά, αλλά ο Ζέκιο όντας αμαρκάριστος έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στουρνάρα, στην μεγαλύτερη στιγμή της Θύελλας στο ματς. Στις καθυστερήσεις και συγκεκριμένα στο 90’+3, ο Δημητρίου επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, ωστόσο η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία, για να μείνει το 1-0 μέχρι το φινάλε.


Από εκεί και πέρα, οι «λιγνιτωρύχοι» στρέφουν την προσοχή τους στην σημαντική αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο, την Κυριακή (4/7) στο «Παναγιώτης Σκούφος».


Την αναμέτρηση διηύθυνε ο Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας), με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Οικονόμου (Δυτικής Αττικής) και Δημήτρη Παγουρτζή (Πειραιά). Τέταρτος ρέφερι ήταν ο Αριστείδης Αλιαγάς (Δυτικής Αττικής).


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δημήτρης Κοροπούλης): Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξύγκορος, Κοντοές, Ζούλιας, Μπρέγκου, Νίνο (62' Μακρίδης), Πίσπας, Λιούμης (72' Μίχος), Γροντής (84' Δρίτσας), Μουντρίχας (72' Σταμάτης).


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Ντόσκας, Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Μπουντάκης (80' Ζέκιο), Μπαριτάκης (58' Παντελίδης), Σουλτανίδης (85' Τσάκωνας), Δημητρίου, Σπάρταλης (58' M. Παπαδόπουλος).

81 views
bottom of page