top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Μπορούσε το «διπλό», αλλά έμεινε στην ισοπαλία

Updated: Mar 8, 2023


Σε εκτός έδρας ισοπαλία «υποχρεώθηκε» για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν η Θύελλα Ραφήνας, μένοντας στο 1-1 με την Αγία Παρασκευή, το μεσημέρι της Κυριακής (5/3), για την 17η «στροφή» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Οι «λιγνιτωρύχοι» μπορούσαν να πάρουν το «διπλό» και να επιστρέψουν στις νίκες, αλλά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που είχαν, με αποτέλεσμα να μείνουν στη δεύτερη θέση με 31 βαθμούς και στο -2 πλέον από την κορυφή του 5ου ομίλου.


Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2’, καθώς ο Τόσκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με σουτ που προήλθε από ασίστ του Μπρέμπου. Από εκεί και πέρα, το ματς πήγε στη δύναμη και στις αρκετές δυνατές μονομαχίες κυρίως στο χώρο του κέντρου, με τις δύο ομάδες να είχαν τις δικές τους καλές στιγμές, αλλά το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και να μένει στο 0-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα άγγιξε το 0-2 με το οποίο θα έπαιρνε αρκετά ισχυρό προβάδισμα για τη νίκη. Ο διαιτητής Ωραιόπουλος καταλόγισε σωστά πέναλτι σε χέρι ενός παίκτη της Αγίας Παρασκευής στο 52’, με τον Χίσο ωστόσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και τον Μπρέμπο στην να σουτάρει άουτ στην επαναφορά. Εν τέλει, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 61’, έπειτα από σέντρα του Κραψίτη και προβολή του Κατσέρη. Από εκεί και πέρα, η Αγία Παρασκευή βγήκε μπροστά, αλλά η ομάδα μας δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, με το 1-1 να παραμείνει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.


Το επόμενο ματς των «λιγνιτωρύχων» είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Κυριακή (12/3), απέναντι στον Άρη Πετρούπολης, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος», για την 18η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Θα σας χρειαστούμε ξανά δίπλα μας!


Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Μάριος Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου), με βοηθούς τους Νικόλαο Παπαδόπουλο (Δυτικής Αττικής) και Πέτρο Καραγιάννη (Δυτικής Αττικής).

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Μίλτος Γκόφας): Αραμπατζής, Χατζίου, Μωραΐτάκης, Κοντοές, Μιχαηλίδης, Γιαννόπουλος, Καλογεράς (58' Κωτσάκης), Δακτυλίδης (58' Κασνέτση), Κατσέρης, Μπουτσικάρης (90' Σταμούλης), Κραψίτης.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μπρέμπος (79' Σουλτανίδης, 90’+4' λ.τρ. Μπαριτάκης), Μαρτίνος, Δημητρίου, Χίσο, Τόσκα, Γκούμας.


Κωνσταντίνος Τούμπανος

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος





bottom of page