top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Μόνη πρώτη στην κορυφή η ασταμάτητη Θύελλα!


Την προέλασή της στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής συνεχίζει η πρωτοπόρος Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη νίκησε με 3-1 τον Άγιο Ιερόθεο στο Δημοτικό Στάδιο Χωράφας και παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος, όντας μόνη πρώτη με 27 βαθμούς στο φινάλε του πρώτου γύρου.


Οι «λιγνιτωρύχοι» τα... χρειάστηκαν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», αλλά πήραν την ένατη φετινό τους νίκη, χάρη στα γκολ των Γούλα, Χίσο και Σαντίκου, αλλά και τις δύο σημαντικές ασίστ του Γκούμα.

H Θύελλα ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 30’ με τον Γούλα. Ο δεξιός εξτρέμ της ομάδας βγήκε σε τετ α τετ με τον Μανωλικίδη και τον νίκησε με υποδειγματικό πλασέ για το 0-1. Σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκαν τα 45 πρώτα λεπτά του αγώνα, για να πάει η ομάδα μας στα αποδυτήρια με το προβάδισμα ενός γκολ.


Ο Άγιος Ιερόθεος, από την πλευρά του, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε σε 1-1 με κεφαλιά του Τσαμπουράκη στο 65’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Οι «λιγνιτωρύχοι», ωστόσο δεν πτοήθηκαν και πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Χίσο, στο 78’. Ο Γκούμας εκτέλεσε ένα φάουλ και ο έμπειρος εξτρέμ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 1-2. Έξι λεπτά μετά και συγκεκριμένα στο 84’, ο Σαντίκου «κλείδωσε» το «διπλό» για την Θύελλα, σκοράροντας για το 3-1 με κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα.


Το επόμενο ματς της ομάδας του Νίκου Μεσολόγγη θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (12/2), με αντίπαλο τον Άγιο Νικόλαο, για την 14η και πρώτη αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος».

Θα σας χρειαστούμε και πάλι δίπλα μας, ώστε να συνεχίσουμε την εκπληκτική και νικηφόρα πορεία μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Το ματς σφύριξε ο Παναγιώτης Κακρίδης (Πειραιά), με βοηθούς τους Ιωάννη Μουμπογιατζόγλου (Πειραιά) και Νικόλαο Ιωαννίδη (Πειραιά).


ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Ίσσαρης): Μανωλικίδης, Κριτούλης (60' Σταθακόπουλος), Πρίφτης, Ροκάκης, Βεσέλι, Κωστής, Μπιλικαΐδης, Ευθυμιάδης, Μουστάκης (80' Μονεμβασίτης), Γκαρτζονίκας, Τσαμπουράκης


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Μαργέτης (46' λ.τρ. Νάκας), Φύτρος, Σαντίκου, Σουλτανίδης (70' Δημητρίου), Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης (85' Δημάτσας), Χίσο, Αράπης, Γκούμας (85' Μπαριτάκης)


Κωνσταντίνος Τούμπανος


*Φωτογραφία αρχείου


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


1,184 views
bottom of page