top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Νέα Αρτάκη - Θύελλα Ραφήνας 0-0

Ακόμα πιο κοντά στο στόχο της παραμονής για την ομάδα μας μετά την χθεσινή «λευκή» ισοπαλία με την ομάδα της Νέας Αρτάκης.

Λόγω της κρισιμότητας του αγώνα κυριάρχησε η δύναμη με τους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να κυνηγούν με ένταση όλες τις φάσεις. Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν το παιχνίδι να μην έχει καλό ρυθμό και οι φάσεις μπροστά στις δυο εστίες να είναι μετρημένες, ενώ ξεχώρισε η αμυντική λειτουργία και ιδιαίτερα οι αμυντικοί της ομάδας μας .

Η τακτική μας ήταν να δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις και στους ανοικτούς χώρους αλλά δεν τα καταφέραμε συχνά και η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 67’ όταν ο «αρχηγός» μας Αλέξανδρος Χαρακτίδης έβγαλε με σέντρα τον Κανελλόπουλο στην μικρή περιοχή και πλάγια, αλλά εκείνος δεν σημάδεψε σωστά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Το τελικό 0-0 μας άφησε αρκετά ικανοποιημένους αφού πλησιάζουμε στη «σωτηρία», την οποία θα είχαμε καταφέρει νωρίτερα αν τόσους μήνες αγωνιζόμασταν στην έδρα μας.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι Ξηρογιάννης Στέφανος, με βοηθούς τον κ. Παγουρά Βασίλειο και τον κ. Δελή Λεωνίδα του Συνδέσμου Βοιωτίας που είχαν αρκετά καλή απόδοση.


ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ (Μ. Γκόφας): Ναβροζίδης, Χατζηστάμου, Καραλής, Μπελίτσος, καραμπάς, Μαυρόπουλος. Τσίγκας, Ντελέκος, Σπανός, Ντάμπος (84’ Ζαχαρόπουλος), Πατερίτσας (61’ Τσούτσης).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Ν. Μεσολόγγης): Πάντος, Φύτρος, Μανδύλης, Γεωργόπουλος, Σαντίκου, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης (87’ Ζέκιο), Ντόσκας (61’ Μπουντάκης), Κανελλόπουλος (69’ Ματσαδές), Δημητρίου, Σουλτανίδης (82’ Τσάκωνας).


79 views
bottom of page