top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Νίκη με «τριάρα» για τη Θύελλα! (video)


Τρίτο διαδοχικό τρίποντο στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής πανηγύρισε το απόγευμα της Κυριακής (14/4) η Θύελλα Ραφήνας. Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη νίκησε με 3-0 εκτός έδρας την Α.Ε. Ερμιονίδας και παρέμεινε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, φτάνοντας παράλληλα τους 60 βαθμούς μετά από 31 αγωνιστικές.

 

Οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιούργησαν ευκαιρίες και δεν κινδύνεψαν σοβαρά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τους γηπεδούχους. Στο 43’ ο Αγγέλης σέντραρε από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Χίσο στο δεύτερο δοκάρι και εκείνος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.


Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα μας «βρήκε» για δεύτερη φορά δίχτυα με τον Ζαπατίνα, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το... τσαφ του αντίπαλου τερματοφύλακα, για να διαμορφώσει το 0-2 σε σχεδόν κενή εστία. Το τελικό αποτέλεσμα έμελλε να «γράψει» ο Μακροδημήτρης, ο οποίος νίκησε σε τετ α τετ τον Κουζούνια, έπειτα από άψογη βαθιά μπαλιά του Χίσο στην πλάτη της άμυνας.


Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας μας είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (20/4, 16:00), με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο, στο Δημοτικό Γήπεδο Ραφήνας «Π. Σκούφος». Παιχνίδι το οποίο θα είναι το προτελευταίο στην έδρα μας για τη φετινή σεζόν και που θα χρειαστούμε τον κόσμο της Θύελλας στο πλευρό μας.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανάσιος Κεφίλης (Κορίνθου), με βοηθούς τους Αθανάσιο Κλεπετσάνη (Κορίνθου) και Άγγελος Οικονόμου (Κορίνθου).

Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Μαγκαφίνης, Μιγιένγκα, Ζάββος (80’ Μαμουτάι), Τριμπόνιας, Μεχμετάι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Κάλα (76’ Χάνος), Ψύχας, Τάσιος.

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Καραστέργιος, Αγγελής (78’ Σαμάρκος), Παρασκευόπουλος, Φύτρος (78’ Ντολλάνι), Τσούκας, Ντάφλας, Κοντογιάννης (74’ Μπουντάκης), Μαρτίνος (65’ Ντόκος), Ζαπατίνας (65’ Κωτσάκης), Χίσο, Μακροδημήτρης.

 

Κωνσταντίνος Τούμπανος

 

 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

– Αναφέρεται ως πηγή το thiellafc.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.

– Αναφέρεται στο τέλος του άρθρου ως “Πηγή”

– Σε ένα από τα δύο σημεία υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

bottom of page