top of page
  • Writer's pictureΑ.Π.Ο. Θύελλα Ραφήνας

Νίκησε και την Μύκονο


Σερί φιλικών νικών έχει καταφέρει να «χτίσει» στα τελευταία της «τεστ» η Θύελλα Ραφήνας. Οι «λιγνιτωρύχοι» αυτή τη φορά κέρδισαν με 2-1 την Α.Ε. Μυκόνου, το μεσημέρι του Σαββάτου (8/10), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» και έφτασαν τις τρεις διαδοχικές νίκες στα τελευταία τρία φιλικά.


Σε ένα δυνατό φιλικό «τεστ», η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη έπαιξε καλό και ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δείχνοντας βελτίωση σε αρκετούς τομείς, ενώ έδειξε πως είχε καλή χημεία. Δείγμα της δουλειάς που γίνεται όλο αυτό τον καιρό στους «πρασινόμαυρους» τόσο από τους παίκτες, όσο και από το τεχνικό επιτελείο.


Οι «λιγνιτωρύχοι» είχαν ένα πολύ καλό πρώτο μισάωρο στον αγώνα και με την συμπλήρωσή του άνοιξαν το σκορ με τον Δημητρίου. Με ωραία ομαδική συνεργασία, οι παίκτες της Θύελλας... έκρυψαν την μπάλα, ο Γκούμας τροφοδότησε με τακουνάκι τον Δημητρίου και εκείνος με σουτάρα στο δεξί «παραθυράκι» του Ντούνη διαμόρφωσε το 1-0 για την ομάδα μας. Η ομάδα των Κυκλάδων θέλησε να απαντήσει στο 39’ με σουτ του Βαλαβανόπουλου από πλάγια θέση, ωστόσο ο Πρίφτης απέκρουσε εντυπωσιακά, για να μείνει το 1-0 μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.


Πολύ καλή απόδοση είχε και στο δεύτερο ημίχρονο η Θύελλα, που βρήκε και δεύτερο γκολ με τον Παντελίδη, στο 65’. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που έφυγε στην πλάτη της άμυνας και βγήκε σε τετ α τετ με τον Ντούνη, μετά από ωραία κάθετη πάσα, κέρδισε την κόντρα από τον γκολκίπερ της Μυκόνου και βρήκε δίχτυα σε κενή εστία για το 2-0.


Από εκεί και πέρα, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, κάτι το οποίο κατάφεραν με ένα τραβηγμένο πέναλτι, όπου κέρδισαν στο 84’. Ο Ζγκούρι ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-1, με το σκορ να μην αλλάζει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και την Θύελλα να παίρνει τη νίκη.


ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης (46’ Κουμής), Γούλας (80’ Πιέτρι), Παντελίδης (75’ Μαργιέτης), Αράπης (75’ Μερτύρης), Σαντίκου (70’ Μαντζώρος), Τόσκα (75’ Φύτρος), Μαρτίνος (75’ Μπαριτάκης), Ντόσκας (80’ Κουτσουπιάς), Δημητρίου (75’ Ρόβινας), Γκούμας (70’ Σουλτανίδης), Χίσο (75’ Μπουντάκης).


Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ (Βλάχος, Παχατουρίδης): Ντούνης, Σπυρόπουλος, Μαντζανάς (80' Αρκούδας Χρ.), Θεοδώρου (77' Ράγια), Αρκούδας Αλ., Μουρίκι, Στυλιανόπουλος (72' Παπιομύτογλου), Πινέιρο (80' Λεσάι), Αγγέλης (80' Κατσικαλάκης), Βαλαβανόπουλος (67' Παρασκευάς), Ζγκούρι.

bottom of page